MENIU

Cadoul inedit oferit de Traian Băsescu soţiei sale: "Meriţi, pentru că eşti o soţie foarte bună"

Cadoul inedit oferit de Traian Băsescu soţiei sale.

Preşedintele Romaniei, Traian Băsescu, s-a intors în cel mai vestic oraş al ţării, aşa cum a promis la început de mandat. Şeful Statului a aterizat la Sânnicolau Mare împreună cu soţia, sâmbată.

Sute de oameni l-au asteptat pe presedinte in centrul localitatii, dorind sa sarbatoreasca impreuna Zilele Orasului. In program a fost trecuta si dezvelirea unui bust, la care Seful Statului a participat impreuna cu sotia, care îşi sărbătorea ziua de naştere, scrie opiniatimisoarei.ro.

Basescu le-a spus oamenilor ca ii ureaza "La multi ani" sotiei sale si ca le multumeste pentru sprijinul oferit in acest "mandat greu". Ba mai mult, a facut si o gluma, spunandu-i Mariei Basescu ca ii daruieste statuia pe care urma s-o dezveleasca.

"Hai, draga mea, ca iti fac cadou o statuie de ziua ta! Meriti o statuie, pentru ca esti o sotie foarte buna", i-a spus presedintele sotiei sale, de fata cu sutele de oameni adunati in centrul orasului. Imediat dupa dezvelirea bustului dr. Nestor Oprean, Traian Basescu urma sa participe la o receptie cu usile inchise la Castelul Nako.