MENIU

Black Friday Frigidere - Cum selectezi cea mai buna oferta pentru o combina frigorifica performanta

Black Friday Frigidere - Incepe nebunia reducerilor. Noi te ajutam sa alegi cel mai bun frigider pentru tine si familia ta. Consumul de energie dar si spatiul sunt foarte importante insa nu trebuie neglijat nici designul sau modelul.

Black Friday Frigidere – Lista cu toate frigiderele eMAG ce au preturi reduse poate fi consultata AICI.

Black Friday Frigidere – Frigider Arctic

Prima oferta pe care v-o prezentam este pentru un frigider produs chiar in Romania si are are un pret excellent, redus cu 550 de lei. Frigiderul de la Arctic are volum de 253l, face parte din clasa energie A+ si are inaltime de 151cm. Acest frigider e dotat cu doua usi iar oferta complete poate fi gasita AICI.

Black Friday Frigidere – Combina frigorifica Whirlpool

Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense Control foloseste tehnologia LessFrost, are doua usi si un volum de depozitare de 271l. Combina face parte din clasa energetica A+ si are o reducere de pret de 37% in acest moment. Pretul exact poate fi gasit AICI.

Black Friday Frigidere  – Combina Indesit

700 de lei are reducere si aceasta combina frigorifica de la Indesit. Combina e dotata cu doua compartimente ce totalizeaza un volum de depozitare de 368l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 200cm. Oferta complete poate fi gasita AICI.

Black Friday Frigidere  – Frigider Sharp

Frigiderul de la Sharp foloseste o tehnologie deosebita cu Ioni Plasmacluster. Frigiderul are o inaltime de 175cm, are culoarea argintie care se potriveste in orice bucatarie, are un volum foarte generos de depozitare de 541l si face parte din clasa energetica A+. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday Frigidere  – Side by Side Sharp

Frigiderul Sharp Side by Side are o oferta foarte avantajoasa, cu o reducere de 3.600 de lei. Frigiderul foloseste tehnologia No Frost pentru a nu produce gheata, are volum de 600l, face parte din clasa energetica A+ si are o inaltime de 182cm. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday Frigidere  – Combina frigorifica Gorenje

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru o combina frigorifica Gorenje care are doua usi, volum de 307l, face parte din clasa energetica A++, foloseste functia No Frost si are o inaltime de 185cm. Pretul cu discount de 1400 de lei poate fi consultat AICI.

Black Friday Frigidere  – Combina frigorifica Indesit

Incepem cu una dintre cele mai avantajoase oferte pentru o combina frigorifica. Modelul de la Indesit face parte din clasa energetica A+, are doua usi si un volum de 234l. Combina are inaltime de doar 174 cm si ocupa un spatiu restrans.Si pretul este unul foarte mic, avand un discount de 23% de la eMAG. Oferta poate fi gasita AICI.

Black Friday Frigidere  – Frigider Hotpoint

Continuam prezentarea celor mai interesante oferte din promotia eMAG cu un frigider Hotpoint ce are o singura usa si inaltime de doar 122cm. Acest frigider are volum de depozitare de 191l si face parte din clasa energetica A+. Pretul are 23% discount de la eMAG si il gasiti AICI.

Black Friday Frigidere  – Combina figorifica Indesit

O combina frigorifica ceva mai moderna, dotata cu doua usi si recire frigider cu functie Full No frost este acest model cu reducere de 600 de lei de la eMAG. Combina are volum 274l si face parte din clasa energetica A+. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday Frigidere  – Frigider Hotpoint

Cei de la Hotpoint sunt renumiti pentru preturile foarte mici si accesibile ale produselor lor, insa acum puteti beneficia si de un discount de 20% de la eMAG. Frigiderul Hotpoint are volum de 322l, congelator, face parte din clasa energetica A+ si inaltime de 175cm, in plus stratul exterior este din inox foarte usor de curatat. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday Frigidere  – Frigider Indesit SIAA12

Frigiderul de la Indesit cu o singura usa si 175cm inaltime are un volum de 342l, foarte generos. Pretul este insa unul foarte mic, in raport cu calitatea sa, si are si o reducere de 18% de la eMAG. Oferta poate fi gasita AICI.

Black Friday Frigidere – Frigider Hotpoint

Ultima oferta pe care v-o recomandam este pentru un frigider Hotpoint cu volum mare de 414l in cele doua compartimente pe care le are. Frigiderul face parte din clasa energetica A+ si beneficiaza de 19% discount de la eMAG. Vedeti oferta completa AICI.

Black Friday Frigidere  – Congelator Arctic

Congelatorul de la Arctic este dotat cu o singura usa, are inaltimea de 136cm si face parte din clasa energetica A+. Congelatorul are 162l volum interior si o reducere de pret de la eMAG de 39%. Oferta poate fi gasita AICI.

Black Friday Frigidere  – Combina frigorifica Arctic

Tot de la Arctic, producatorul romanesc de electrocasnice, va prezentam o combina frigorifica de aceasta data. Aceasta combina are doua usi si un volum de 295l. Clasa energetica din care face parte este A+ si are inaltime de 185cm. Oferta are o reducere de 38% si o gasiti AICI.

Black Friday Frigidere  – Combina frigorifica Beko

Trecem si la celalalt brand aflat in promotia foarte avantajoasa de la eMAG: Beko. De la Beko avem o combina frigorifica ceva mai mare, are o inaltime de 201cm, volum de 331l in doua compartimente separate, fiind dotata cu doua usi. Pe usa principala, cea mai mare, are un dozator de apa si display. Oferta poate fi consultata AICI.

Black Friday Frigidere  – Frigider Arctic

Produs chiar in Romania, acest frigider de la Arctic are din start o reducere foarte mare de 33% de la eMAG si astfel ajunge foarte accesibil, avand un pret putin peste 1.000 de lei. Frigiderul are doua usi, volum de 331l, clasa energetica A+ si o inaltime de 201cm. Pretul il gasiti AICI.

Black Friday Frigidere  – Frigider Arctic cu congelator

Acest frigider are dimensiuni reduse, o inaltime de doar 151cm si un congelator mic, volumul ambelor compartimente fiind de 253l. Frigiderul face parte din clasa energetica A+ si costa sub 1.000 de lei, dupa aplicarea unui discount de la eMAG de 32%. Consultati oferta AICI.

Black Friday Frigidere  – Combina frigorifica Beko

Daca alocati o suma putin mai consistenta, dar sub 1.500 de lei, puteti achizitiona un frigider de cea mai mare calitate de la Beko care are doua compartimente cu volum de 309l, face parte din clasa energetica A+ si are ca particularitate functia NeoFrost pentru a nu produce gheata. Inaltimea frigiderului este de 185cm si are suprafata din inox antiamprenta foarte usor de curatat si intretinut. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday Frigidere – Frigider cu doua usi Beko

Pentru cei care au o familie mare si au nevoie de spatiu mult pentru a depozita mancarea pentru o intreaga saptamana, frigiderul cu doua usi de la Beko este ideal deoarece are un volum de 565l, functie Neo Frost pentru a nu produce gheata si a pastra mancarea proaspata mai multa vreme, face parte din clasa energetica A+, are inaltime de 182cm si unstrat de inox antiamprenta la surpafata exterioara. Pretul beneficiaza de un discount masiv de la eMAG de 30% si poate fi gasit AICI.

Black Friday Frigidere  – Beko

Si in final o ultima combina frigorifica pe care v-o recomandam, tot de la Beko, care are pe usa dozator de apa rece si display, suprafata exterioara e din inox. Combina friforifica are doua usi, volum de 306l, inaltime 185cm si face parte din clasa energetica A+. Pretul cu discount de 30% de la eMAG poate fi gasit AICI.

Black Friday Frigidere  – Side by side Beko

Frigiderul Beko este cel mai ieftin frigider de acest tip. Frigiderul are o inaltime de 182cm, volumul sau este de 559l, face parte din clasa energetica A+ si foloseste functia NeoFrost pentru a nu produce gheata. Pretul la reducere poate fi gasit AICI.

Black Friday Frigidere  – Heinner

Continuam prezentarea ofertelor de frigidere side by side ce costa sub 3.000 de lei cu acest model de la Heinner care are un volum de depozitare foarte generos de 516l, inaltimea sa este de 179cm, la suprafata are un strat de inox foarte usor de intretinut si curatat si face parte din clasa energetica A+. Pretul cu 13% reducere poate fi gasit AICI.

Black Friday Frigidere  – Combina frigorifica Hotpoint

Aceasta combina frigorifica de la Hotpoint imbina stilul Side by side dar are si un congelator cu usi normale. Combina are volum de 470l, face parte din clasa energetica A+, are inaltime de 196cm si foloseste functia No Frost. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday Frigidere  – Side by side Haier

Un brand mai putin cunoscut in Romania este Haier care produce numeroase electrocasnice si mai ales frigidere foarte avantajoase. Este si cazul frigiderului de tip Side by Side de la Haier care este de cea mai inalta calitate, are inaltime de 190cm si un volum de depozitare generos de 579l si face parte din clasa energetica A+. Oferta poate fi gasita AICI.

Black Friday Frigidere  – Combina frigorifica Hotpoint Quadrio

Ultima oferta pe care v-o recomandam si care costa sub 3.000 de lei dupa o reducere importanta de 16% de la eMAG este pentru combina frigorifica Hotpoint Quadrio cu volum de 470l. Aceasta combina este de tip Side by side, face parte din clasa energetica A+, are inaltime de 196cm si functie Full No Frost. Pretul poate fi consultat AICI.

Black Friday Frigidere  - Frigider Haier

Primul frigider pe care vi-l recomandam este si cel mai ieftin din promotie, are o reducere de 820 de lei. Frigiderul de la Haier are volum de depozitare de 579l, face parte din clasa energetica A+ si functie No frost. Inaltimea frigiderului este de 190cm. Pretul il puteti consulta AICI.

Black Friday Frigidere  - Side by side Heinner

Cei de la Heinner sunt renumiti pentru preturile foarte avantajoase pe care le practica pentru electrocasnicele lor. Este si cazul acestui frigider de tip Side by side care are un volum de depozitare foarte generos de 516l, face parte din clasa energetica A+ si are functie Full No Frost pentru  a nu produce gheata. In plus, frigiderul are pe usa display si exteriorul este din inox. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday Frigidere  - Frigider Beko

Chiar si mai mare volum de depozitare are frigiderul side by side de la Beko. Frigiderul are functie Full No frost, 558l volum, face parte din clasa energetica A+ si inaltimea sa este de 182cm. Pretul beneficiaza de 20% reducere si poate fi gasit AICI.

Black Friday Frigidere  - Hotpoint

Combina frigorifica Hotpoint are volum de 470l, functie No Frost si 195.5cm inaltime. Frigiderul este foarte elegant, de tip Side by side, si are culoarea neagra care se potriveste in orice bucatarie. Oferta are 650 de lei reducere si poate fi consultata AICI.

Black Friday Frigidere  - Side by Side Samsung

Unul dintre cele mai renumite branduri in productia de electronice si electrocasnice este Samsung, lucru care asigura calitatea frigiderului Side by Side de la Samsung pe care vi-l recomandam de la eMAG. Frigiderul are un volum al compartimentelor de depozitare de 569l, face parte din clasa energetica A+, inaltime de 178.9cm, iar exteriorul este de culoare grafit metalizat. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday Frigidere  - Frigiderul Daewoo

770 de lei reducere pentru frigiderul side by side Daewoo care face parte din clasa energetica A+. Frigiderul are volum de 509l, foloseste functia speciala No Frost, are display de tip LED dar si dozator pentru lichide reci pe usa, inaltimea sa este de 177cm si exteriorul este din inox usor de intretinut si curatat. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday Frigidere  - LG

Ultima oferta pe care v-o recomandam este pentru frigiderul Side by side de la LG care are functia impotriva ghetii No Frost, volum de 508l, clasa energetica A+ si inaltime de 175cm. Oferta completa poate fi consultata AICI.

Black Friday Frigidere  - Side by side Samsung

Primul frigider pe care vi-l prezentam este unul de tip Side by side, este si singurul din promotie de acest fel, care are o reducere de 1.000 de lei si un pret foarte accesibil. Frigiderul, pe langa aspectul sau foarte interesant, e dotat cu display pe usa, are un volum de depozitare de 569l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 179cm. Pretul poate fi gasit AICi.

Black Friday Frigidere  - Combina frigorifica Sharp

Trecem la o a doua oferta foarte avantajoasa tot pentru un frigider de mare calitate, de aceasta data produs de Sharp. Cei de la eMAG au un pret foarte bun pentru acest frigider ce e are volum in cele doua compartimente disponibile de 324l, functie de Advanced no frost pentru a nu produce gheata si prelungirea vietii alimentelor. Frigiderul e dotat cu display pe usa, face parte din clasa energetica A++ si este acoperit cu un strat de inox foarte usor de curatat si intretinut. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday Frigidere  - Combina LG

Combina frigorifica de la LG are functie FULL No Frost, volum de 314l si e dotata pe usa atat cu display cat si cu un dozator care ofera acces rapid la lichide racite. Combina face parte din clasa energetica A++, e dotata cu doua usi si are 190cm inaltime. Pretul beneficiaza de un discount de 650 de lei si oferta completa poate fi gasita AICI.

Black Friday Frigidere  - Combina frigorifica Hotpoint

Continuam cu oferte tot ai avantajoase, urmatoarea este o combina produsa chiar de Hotpoint, brand renumit pentru preturile sale foarte avantajoase. Aceasta combina frigorifica are functie Full No Frost, 340l volum, face parte din clasa energetica A++ si are inaltime de 189cm. Pretul combine de la Hotpoint are o reducere de 700 de lei si poate fi gasit AICI.

Black Friday Frigidere  - Combina Daewoo

Frigiderul produs de Daewoo are un pret putin peste 1.500 de lei si e dotat cu dispenser de apa. Culoarea frigiderului este Silver, are inaltime de 187cm, e foarte incapator avand volum de 305l in cele doua incaperi ale sale si in plus e dotat si cu display. Oferta o gasiti AICI.

Black Friday Frigidere  - Combina frigorifica Bosch

Ultima oferta pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol de la eMAG este pentru o combina frigorifica simpla, insa foarte eficienta de la Bosch. Combina are functie de low frost, volum 309l, face parte din clasa energetica A++ si are inaltime de 186cm. Oferta poate fi gasita AICI.

 

Mai multe articole despre:
black friday frigidere