MENIU

Black Friday - Au ramas 4 zile, iar eMAG da drumul deja la reduceri de pana la 40% la electrocasnice

Black Friday va avea loc in Romania peste doar 4 zile si ofertele incep incet incet sa apara. Noi le vanam pe cele mai bune pentru voi.

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

Black Friday - Lista tuturor electrocasnicelor mari de la eMAG ce au reduceri de pana la 40% chiar inainte de Black Friday poate fi consultata AICI.

Black Friday - Surpriza mare de la eMAG! Astazi au anuntat ce produse vor avea reduceri

Black Friday va avea loc in vinerea din aceasta saptamana, zi in care preturile se anunta sa scada cu procente ametitoare. eMAG este principalul magazin care atrage clienti in aceasta perioada, ei fiind si primii care au adus sarbatoarea preturilor scazute in vinerea Neagra din Noiembrie si in Romania.

Surprinzator este ca chiar inainte de Black Friday, la eMAG exista reduceri importante de pana la 40% in cadrul unei promotii interesante pentru electrocasnicele mari. Am ales si noi 7 dintre ofertele cu cele mai mari discounturi chiar inainte de Black Friday si vi le recomandam in cadrul acestui articol.

eMAG Black Friday 2016 - Catalogul complet al reducerilor. Iata surprizele de anul asta

Black Friday, reduceri in avans la eMAG - Masina de spalat rufe Samsung

Din gama Eco Bubble, masina de spalat rufe de la Samsung are unul dintre cele mai mari discounturi disponibile in promotie in acest moment. Masina este una de exceptie, are 1400 rotatii pe minut forta de centrifugare, capacitate de incarcare a cuvei de pana la 8 kilograme de rufe murdare si face parte din clasa energetica A+++, avand un consum scazut de curent dar si de apa si detergent. Oferta poate fi consultata AICI.

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

Black Friday, reduceri in avans la eMAG - Combina frigorifica Sharp

Trecem la frigidere si va prezentam o oferta cu 900 de lei mai ieftina in acest moment. E vorba de combina frigorifica Sharp care e dotata cu doua usi. Pe usa superioara este instalat si un display care afiseaza informatii importante, combina foloseste si functia No Frost pentru a nu produce gheata, are volum de 297l in cele doua compartimente si face parte din clasa energetica A+. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday, reduceri in avans la eMAG - Combina Arctic

Daca vreti un frigider chiar si mai ieftin, mai putin sofisticat dar de calitate si durabil, va recomandam cu mare incredere oferta de la eMAG, dinainte de Black Friday, a combinei frigorifice produse chiar de Arctic. Aceasta combina are 262litri volum de depozitare in cele doua compartimente cu care e dotata, face parte din clasa energetica A+, are o inaltime de 170.5 cm si beneficiaza de un discount de 39%. Pretul ei exact poate fi gasit AICI.

Black Friday, reduceri in avans la eMAG - Frigider Star Light

Star Light este un brand foarte renumit pentru electronicele si electrocansicele cu preturi extrem de accesibile pe care le produce, dar si de calitate. Este si cazul acestui frigider de dimensiuni reduse de la Star Light care e dotat cu o singura usa. Frigiderul are capacitate de depozitare de 98l, face parte din clasa energetica A++ si are inaltime de 84.5cm. Oferta beneficiaza si de un discount de 38% chiar  dinainte de Black Friday si poate fi gasita AICI.

Black Friday, reduceri in avans la eMAG - Masina de spalat vase Beko

Masina de spalat vase ar trebui sa fie nelipsita din bucataria oricarei gospodine care se respecta si care tine la timpul ei pretios. Masina de spalat vase pe care v-o recomandam astazi de la eMAG are o reducere inainte de Black Friday de 37%, este produsa de Beko, deci calitatea este asigurata, poate spala pana la 12 seturi de vase simultan, are 5 programe disponibile, face parte din clasa energetica A+ si are o latime de 60cm. Masina poate fi incorporata cu usurinta in mobilierul de bucatarie. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday, reduceri in avans la eMAG - Masina de spalat rufe Sharp

Revenim cu o noua oferta de masina de spalat rufe, de aceasta data de la Sharp. Aceasta masina are capacitate de incarcare foarte mare, una dintre cele mai mari de pe piata, de pana la 8kg e rufe murdare, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Pretul cu reducere de 700 de lei poate fi gasit AICI.

Black Friday - Reduceri in avans la eMAG - Plita incorporabila Whirlpool

Ultima oferta pe care v-o recomandam este pentru o plita incorporabila de la Whirlpool care are un aspect foarte interesant, design elegant, este din sticla neagra ce se potriveste in orice bucatarie si e dotata cu 5 arzatoare ce functioneaza pe gaz. Plita de la Whirlpool poate fi usor incorporata in mobilierul de bucatarie, are 75cm si un pret redus cu 36% in acest moment. Oferta o gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
black friday emag