MENIU

Black Friday 2017 Televizoare. Vezi mai clar ca preturile eMAG sunt asa mici. Ia TV cu rezolutie 4K

Black Friday 2017 Televizoare - Ofertele celor de la eMAG in ziua de Vinerea Neagra sunt fantastice. Televizoarele sunt cele care se vand cel mai bine si acest lucru se intampla tocmai pentru ca au cele mai bune preturi din an. E momentul ideal sa faci o achizitie SMART, cu diagonala mare si rezolutie 4K.

Black Friday 2017 Televizoare - Oferta celor de la eMAG din Vinerea Neagra va putea fi consultata complet accesand URMATORUL LINK.

LISTA TUTUROR MAGAZINELOR CARE PARTICIPA LA BLACK FRIDAY 2017 - CLICK AICI


BlaCK Friday 2017 Televizoare - Ziua cea mare a sosit si aduce preturile alea la care am visat un an intreg: cele mai mici. Televizoarele sunt vizate de cele mai importante reduceri. Atentie insa ca foarte multi oameni stiu acest lucru si stau pana in zorii zilei pentru a prinde o oferta cu adevarat buna. Sfatul nostru e sa aruncati o privire peste modelele de televizoare pe care vi le recomandam noi, mai jos, sa le puneti frumos in lista de produse favorite din aplicatia eMAG sau de pe site-ul lor, in contul vostru, si sa asteptati cuminti momentul in care reducerile alea mari intra in vigoare. Desigur, asta se va intampla undeva spre dimineata. 

Black Friday 2017 Televizoare

– Televizor LED Star Light

Prima oferta este si cea mai ieftina pe care am gasit-o in promotia de la eMAG. Este vorba despre un televizor produs sub brandul Star Light care este renumit pentru preturile foarte avantajoase pe care le practica pentru electrocasnice. Televizorul are diagonala generoasa de 127cm si reda imagini la rezolutie Full HD. Pretul cu discount de 21% il gasiti AICI.

Black Friday 2017 Televizoare

 – Televizor Smart Samsung

Continuam cu o oferta mult diferita de prima prezentata: un televizor de la Samsung ce are display enorm de 152cm, printre cele mai mari de pe piata, display de tip LED si toate functiile Smart disponibile. Televizorul reda imagini la rezolutie 4K ULTRA HD si are o reducere de pret de 3.900 de lei. Oferta o gasiti AICI.

Black Friday 2017 Televizoare

– Televizor Smart Panasonic

Oferta foarte buna, cu 41% reducere si pentru televizorul de la Panasonic. Acest televizor are diagonala de 126cm si reda imagini impecabile la cea mai buna rezolutie existenta pe piata in acest moment: 4k ultra hd. Oferta o gasiti AICI.

Black Friday 2017 Televizoare

 – Smart LG

Dupa cum ii spune si numele, acest televizor produs de LG este unul smart, adica poate fi conectat la internet si la toate dispozitivele mobile din locuinta. Televizorul beneficiaza si de un pret foarte bun care este scazut cu 40% in aceasta perioada. Diagonala sa este de 139cm si reda imagini la rezolutie Full HD. Oferta o gasiti AICI.

Black Friday 2017 Televizoare

 – Sony Bravia

Gama Sony Bravia este una foarte apreciata de catre consumatori, a inregistrat vanzari foarte bune si acest model de la Sony pe care vi-l recomandam are si o reducere de peste 2.700 de lei din pret, chiar in acest moment. Televizorul are toate functiile Smart disponibile, foloseste sistemul de operare Android si are un display LED de 139cm 4K ULTRA HD. Oferta completa poate fi consultata AICI.

Black Friday 2017 Televizoare

– Vivax Imago

Ultima oferta pe care v-o prezentam este pentru televizorul cu display de tip LED de la Vivax Imago. Acest televizor are dispay de 140cm de foarte buna calitate si beneficiaza de 24 de luni garantie, fapt ce va asigura calitatea produsului. Televizorul e produs de un brand mai putin cunoscut, motiv pentru care si pretul este unul foarte avantajos cu reducere de 35%. Oferta completa poate fi consultata AICI.

Întreaga ofertă și lista de reduceri televizoare eMAG.ro o găsiți AICI. 

Televizor SUHD Smart Samsung, 152 cm, 60KS7002, 4K Ultra HD. Modelele Samsung SUHD integreaza cea mai noua tehnologie, Quantum Dot. Toate modelele SUHD de anul acesta sunt omologate ULTRA HD Premium, fiind compatibile cu standardul HDR1000, ceea ce inseamna ca asigura o luminozitate de pana la 1000 de niti, un miliard de culori vibrante, detalii la rezolutie UHD si un contrast intens pentru nuante de negru. Întreaga listă de reduceri televizoare eMAG găsiți LA ACEST LINK

Televizor LED Smart Samsung, 100 cm, 40KU6402, 4K Ultra HD. Tehnologia Active Crystal Color are la baza o sursa de lumina albastra si un invelis de fosfor de culoare verde si rosu, reusind sa redea o lumina la  o puritate ridicata si o gama larga de culori naturale si bogate. In plus, reduce consumul de energie datorita rapiditatii procesului. Mai multe detalii și alte reduceri televizoare eMAG găsiți - AICI.  

LG OLED Smart TV, 139 cm, OLED55B6J, 4K Ultra HD. Grosimea ecranului poate fi redusa in mod inovator, deoarece nu are lumina de fundal. Este extrem de subtire, ceea ce face posibila montarea televizorului mai aproape de perete. Acest ecran se potriveste perfect cu decoratiunile interioare, datorita tehnologiei sale de ultima ora. Întreaga ofertă și lista de reduceri televizoare eMAG găsiți - AICI.

Televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50DX730E, 4K Ultra HD. Seria DX730 ofera imagini 4K vibrante si o experienta inteligenta conferita de Firefox OS. Tunerul dublu asigura inclusiv partajarea flexibila a continutului, in timp ce suportul unic va permite sa alegeti intre doua stiluri interesante. Mai multe reduceri televizoare eMAG găsiți - AICI.

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 101 cm, 40K6372, Full HD. Auto Depth Enhancer aplica niveluri de contrast variate in zone diferite ale ecranului, pentru a conferi imaginii o profunzime extraordinara. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri televizoare eMAG o găsiți AICI.

 

Televizor LED LG 152 cm, 60UH615V, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+, Argintiu. Mai multe oferte și alte reduceri televizoare găsiți - AICI.

Televizor Smart Philips, 108 cm, 43PUH6101, 4K Ultra HD. Mai multe reduceri televizoare eMAG găsiți LA ACEST LINK.  

Televizor LED Samsung, 80 cm, 32J4000, HD. Culori mai vii, pentru imagini mai bune Utilizand un algoritm avansat de imbunatatire a calitatii imaginilor, functia Wide Colour Enhancer de la Samsung imbunatateste calitatea imaginilor si reda pana si cele mai mici detalii. Acum puteti vedea culori mult mai vii, cu Wide Colour Enhancer. Întreaga listă de reduceri televizoare eMAG o găsiți - AICI

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 101 cm, 40K6372, Full HD. Samsung FHD TV ofera experiente de vizualizare uluitor de reale si captivante, asa cum nu ati mai vazut pana acum. Veti vedea programele si filmele televizate preferate intr-o lumina complet noua.Curbura delicata a televizorului Curbat de la Samsung va ajuta sa va plasati chiar in centrul actiunii, oferind un camp de vizualizare mai larg si o distanta de vizualizare unitara fata de pozitia dvs. preferata, comparativ cu un ecran plat. Întreaga listă de reduceri televizoare eMAG o găsiți - AICI

Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 139 cm, 55XD7005, 4K Ultra HD. Pentru cea mai buna calitate a imaginii, acest televizor combina stralucirea claritatii 4K cu luminozitatea, culoarea si detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR). Zonele care erau anterior ascunse de umbre intunecate si lumina soarelui sunt acum pline de claritate si de detaliu.Cu un profil subtire, acest televizor se integreaza perfect in spatiul dvs. de locuit. Este perfect pentru montarea pe perete in timp ce rama acestuia discreta si ingusta pune ferm focalizarea pe imagine, nu pe rama. Întreaga listă de reduceri televizoare eMAG o găsiți - AICI

Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40K5502, Full HD. Bucurati-va de noul standard al divertismentul la domiciliu. Datorita rezolutiei duble fata de cea a televizoarelor HD standard, televizorul dvs. Full HD Samsung face ca experienta de vizionare sa fie una de exceptie, oferind o imagine mai clara si mult mai multe detalii. Dupa ce experimentati culorile vii si bogate ale imaginilor Full HD, filmele si programele dvs. TV preferate nu vor mai fi niciodata la fel. Descoperiti realitatea in mai multe detalii pentru o experienta de imbunatatita de vizionare. Întreaga listă de reduceri televizoare eMAG o găsiți - AICI

Televizor LED Smart Android Philips, 80 cm, 32PFS5501/12, Full HD. Philips Android TV Cu Android pe Smart TV-ul tau te vei bucura de o interfata mai prietenoasa si de mai multa viteza. Ai acces la continut nelimitat: jocuri si aplicatii direct din Google Play Store. Philips adera la cele mai noi standarde si tehnologii in calitatea imaginii. Picture Performance Index vine sa simplifice toate acele valori de neinteles din fisele tehnice atunci cand vorbim de calitatea imaginii. Astfel cea mai buna imagine se va bucura de cel mai mare index de performanta. Întreaga listă de reduceri televizoare eMAG o găsiți - AICI

Televizor LED Smart Samsung, 100 cm, 40KU6402, 4K Ultra HD. Tehnologia Active Crystal Color are la baza o sursa de lumina albastra si un invelis de fosfor de culoare verde si rosu, reusind sa redea o lumina la o puritate ridicata si o gama larga de culori naturale si bogate. In plus, reduce consumul de energie datorita rapiditatii procesului. Datorita motorului grafic UHD de la Samsung, va puteti bucura de diverse tipuri de continut la o calitate a imaginii de nivel apropiat celui UHD, chiar daca acesta provine dintr-o sursa Full HD, HD sau SD. Tehnologia Samsung inovatoare in 4 etape imbunatateste calitatea transmisiunii emisiunilor TV si filmelor, precum si pe cea a aplicatiilor de continut. Aceasta inseamna ca, pe langa faptul ca proceseaza sursele UHD la rezolutia ultraclara 4K, poate chiar sa converteasca un continut cu rezolutie redusa pana la un nivel de claritate apropiat acestuia. Întreaga listă de reduceri televizoare eMAG o găsiți - AICI. 

Televizor LED Game TV LG, 108 cm, 43LH5100, Full HD. Acum, televizoarele LG sunt mult mai usor de utilizat. Acestea au o interfata simpla si intuitiva astfel incat tu sa navighezi usor si rapid prin comenzile si setarile de baza.Ai access foarte rapid la functii precum: setari, ghid, programe, jocuri, lista intrari.Impreuna cu telecomanda speciala LG Quick Remote utilizarea TV-ului a devenit mai prietenoasa si mai distractiva, ai control deplin asupra jocurilor si functiilor. In plus te poti bucura de gaming in sistem multiplayer, impreuna cu prietenii tai. Întreaga listă de reduceri televizoare eMAG o găsiți - AICI

Televizor LED Philips, 102 cm, 40PFT4201/12, Full HD. Calitatea Imaginii conteaza. Televizoarele HD ofera calitate dar vrei mai mult. Imaginaza-ti ca poti vedea fiecare detaliu, imagini clare si pline de culoare. Mai multi pixeli, mai multe calitate. Întreaga listă de reduceri televizoare eMAG o găsiți - AICI

Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 108 cm, 43W755C, Full HD. Fiecare pixel este imbunatatit splendid cu tehnologia puternica de procesare a imaginii de la Sony. Parti individuale ale fiecarei scene sunt analizate si comparate cu o baza de date speciala cu imagini. Reducerea zgomotului asigurata de tehnologia X-Reality PRO elimina diverse tipuri de zgomote din semnalele TV analogice si digitale, de pe DVD-uri si discurile Blu-ray Disc™ si chiar si din fotografiile digitale. Întreaga listă de reduceri televizoare eMAG o găsiți - AICI. 

TV LED Smart Philips, 123 cm, 49PUH6101/88, 4K Ultra HD. Traieste experienta 4K la cel mai inalt nivel al claritatii imaginii. Procesorul nostru de imagine Pixel Plus Ultra HD optimizeaza imaginea indiferent de sursa pentru a oferi culori, contrast si detaliu la un nivel incredibil. Întreaga listă de reduceri televizoare eMAG o găsiți - AICI

Televizor LED Sony Bravia, 102 cm, 40RD450, Full HD. Experimentati calitatea uimitoare a imaginii Full HD, oriunde va aflati. Motorul de procesare X-Reality PRO Sony analizeaza, curata si rafineaza imaginile pentru o vizualizare incredibil de detaliata. Continutul redat la rezolutie mica este imbunatatit cu X-Reality PRO pentru a oferi o imagine care sa insufleteasca tot ce urmariti. Întreaga listă de reduceri televizoare eMAG o găsiți - AICI. 

Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UH6107, 4K Ultra HD.Tehnologia HDR Pro ajusteaza luminozitatea pentru a evidentia detaliile de culoare exacte in fiecare scena. Astfel continutul redat va reproduce imagini vibrante si clare. 3D Color Mapping reda culorile apropiate de cele naturale, datorita algoritmului 3D Gamut Mapping. Culorile vor fi mai clare si naturale, iar distorsiunile de culoare vor fi reduse la minim. Întreaga listă de reduceri televizoare eMAG o găsiți - AICI

Black Friday 2017 Televizoare – Televizor LED Star Light

Primul model pe care vi-l prezentam este produs de Star Ligh si dupa cum ii spune si numele are un ecran de tip LED de foarte buna calitate. Diagonala display-ului este de 127cm si are rezolutiel Full HD. Reducerea de care beneficiaza este de 29% si pretul poate fi gasit la URMATORUL LINK.

Black Friday 2017 Televizoare – Televizor Vision Touch

Chiar daca e un brand mai putin cunoscut, televizorul de la Vision Touch are toate atuurile pentru a fi unul dintre cele mai vandute ale promotiei: pretul are reducere de 30%, diagonala ecranului este de 127cm si reda imagini impecabile la o rezolutie Full HD. Oferta poate fi gasita AICI.

Black Friday 2017 Televizoare – Horizon

Continuam prezentarea celor mai ieftine televizoare cu diagonala mare cu un model de la Horizon. Acest televizor are 127cm diagonala si rezolutie FUll HD, iar pretul beneficiaza de un discount de 13% in cadrul promotiei Black Friday 2017 Televizoare care dureaza doar 3 zile. Oferta poate fi consultata in detaliu AICI.

Black Friday 2017 Televizoare – Televizor LED Hyundai

Ultimul televizor pe care vi-l prezentam in cadrul acestui articol se regaseste in oferta de lichidare de stocuri de la eMAG si mai sunt disponibile doar 2 produse, tocmai pentru ca are un pret exceptional. Televizorul Hyundai are diagonala de 140 cm , wifi integrat, toate functiile smart disponibile, rezolutie FULL hd si un pretu redus cu 20%. Oferta completa poate fi consultata la URMATORUL LINK.

Black Friday 2017 Televizoare – Televizoare

Televizoarele din cadrul promotiei au reduceri de peste 20% in cele mai multe cazuri si nu vorbim despre televizoare de un anume tip, ci de reduceri sunt vizate toate televizoarele, atat cele HD, Full HD sau chiar 4K. Ofertele pot fi consultate AICI.

Black Friday 2017 Televizoare – Categoria AV si HIFI

Urmatoarea categorie poate suna ciudat deoarece se numeste AV si HIFI. Pentru cei care nus tiu, este vorba despre produse precum seturi complete soundbar, home cinema surround, DVD si Blu Playere, sisteme audio complete si complexe, multimedia playere dar si videoproiectoare foarte performante. Puteti vedea preturile lor AICI.

Black Friday 2017 Televizoare – Audio

Categoria Audio are probabil printre cele mai mari reduceri, multe dintre ele depasind chiar si pragul de 40%. Sunt vizate produse precum castile audio cu fir sau fara fir, cele mai noi modele wireless, casti audio sport, mp3 playere si ipod-uri din ultima generatie, boxe portabile si ebook readere pentru cei pasionati de literatura. Ofertele sunt AICI.

Black Friday 2017 Televizoare – Gaming

Categoria gaming este cea mai cautata de cei tineri si pasionati de jocurile pe calculator sau pe console. In primul rand, preturile foarte bune se inregostreaza in zona consolelor, dar si a jocurilor pentru Playstation, xbox si Nintento. Toate titlurile pot fi gasite AICI.

Black Friday 2017 Televizoare – Foto si Video

Ultima categorie din cadrul promotiei este poate si cea mai importanta. Aparatele foto foarte performante au reduceri parca mai mari ca niciodata. Gasiti in oferta o multime de modele de DSLR-uri ce au reduceri de peste 30%, dar si aparate foto Mirrorless, Ultrazoom, compacte, sport, sau camere video clasice. Si accesoriile au preturi bune, precum cardurile de memorie, obiectivele, trepiedele, genti si rucsacuri foto. Pe toate le puteti consulta la URMATORUL LINK.

Black Friday 2017 Televizoare – Smart Samsung

Primul televizor pe care vi-l recomandam are o reducere de peste 30% de la eMAG si este produs chiar de Samsung. Televizorul are diagonala de 80cm, rezolutie Full HD si toate functiile smart disponibile. Pretul sau este sub 1.000 de lei si poate fi gasit AICI.

Black Friday 2017 Televizoare – LED LG

Un alt brand de renume care produce televizoare de cea mai buna calitate este LG Ei bine, chiar si televizoarele de la LG au reduceri mari de ttot la eMAG in aceasta saptamana. Noi va recomandam unul dintre cele mai ieftine televizoare cu diagonala de 80cm care reda imagini la o rezolutie HD. Oferta pentru televizor o gasiti AICI.

Black Friday 2017 Televizoare – Televizor Star Light

Producatorul Star Light este renumit pentru preturile foarte avantajoase pe care le practica, dar si pentru calitatea produselor. Este si cazul televizorului cu display de tip LED ce are o diagonala de 80cm. Televizorul reda imagini HD Ready si are un pret mult sub 1.000 de lei pe care il puteti consulta AICI.

Black Friday 2017 Televizoare – Horizon

Cel mai ieftin televizor disponibil in acest moment pe piata este cel mai probabil acest Horizon care beneficiaza si de o reducere consistenta de la eMAG. Televizorul are o diagonala de 50cm pe care reda imagini impecabile HD. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday 2017 Televizoare – Televizor LED Smart Samsung

Trecem la un alt nivel, la o alta categorie de televizoare, cu diagonala ceva mai mare dar si functii multiple. De exemplu, acest model de la Samsung reda imagini la cea mai clara rezolutie existenta 4K ULTRA HD, are toate functiile smart disponibile, poate fi conectat la internet si la dispozitivele mobile din locuinta si are o diagonala de 108cm. Pretul sau la reducere il gasiti AICI.

Black Friday 2017 Televizoare – Televizor LED Smart LG

Pret foarte bun si pentru televizorul cu display de tip LED  de la LG care are o diagonala de 80cm. Televizorul este ideal pentru un dormitor de dimensiuni mici sau medii si reda imagini la rezolutie Full HD. Pretul sau poate fi consultat AICI.

Black Friday 2017 Televizoare – Samsung

Ultimul televizor pe care vi-l prezentam in cadrul acestui articol este un Samsung LED cu functii smart disponibile si diagonala de 100cm. Televizorul are rezolutie FULL HD si o reducere mare de pret de la eMAG pe care o puteti vedea AICI.

Black Friday 2017 Televizoare - Smart LED LG

Primul televizor pe care vi-l recomandam din aceasta promotie de la eMAG este un televizor cu pret rezonabil, 1.700 de lei discount in acest moment, si o diagonala generoasa de 123cm. Televizorul poate fi amplasat lejer intr-o camera de zi de dimensiuni medii sau intr-un dormitor ceva mai mare. Televizorul are toate functiile smart si rezolutie 4K ULTRA HD. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday 2017 Televizoare - Star Light

Brandul Star Light este renumit pentru preturile foarte avantajoase pe care le practica pentru produsele sale si este si cazul acestui televizor aflat la reducere la eMAG. Televizorul este de tip LED, are conectivitate HDMI, USB si Ci+, diagonala sa este de 140cm si are rezolutie 4K ULTRA HD. Pretul beneficiaza de un discount de 1.500 de lei si poate fi consultat AICI.

Black Friday 2017 Televizoare - LED Smart Samsung

O reducere record are acest televizor produs de unul dintre cele mai bune branduri in materie de electronice si electrocasnice: Samsung. Modelul Smart Samsunt de televizor este de tip LED si are diagonala de 139cm, iar rezolutia este cea mai buna de pe piata: 4K ULTRA HD. Acest televizor beneficiaza de un discount de 41% si pretul poate fi gasit AICI.

Televizor LED Smart LG, 164 cm, 65UH661V, 4K Ultra HD. Unul dintre secretele din spatele performantei high-definition ale televizoarelor LG este panoul TV special realizat. IPS 4K ofera culori naturale din orice unghi la o rezolutie de 4 ori mai mare decat Full HD.LG Smart TV webOS 3.0 este conceput pentru a fi cat mai placut si usor de utilizat. Astfel, tot ce iti mai ramane de facut este sa te relaxezi in timp ce webOS creeaza cea mai accesibila experienta TV. Mai multe oferte și reduceri Black Friday 2017 Televizoare găsiți - AICI. 

Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6435, Ultra HD, 4K. Micro Dimming Pro proceseaza imaginea impartind-o intr-un numar de blocuri dublu fata de gama anterioara, ofering un contrast mai puternic, care va permite sa va bucurati de divertismentul dorit, in imagini mai bine definite ca oricand. Smart TV redefinit pentru stilul de viata din secolul XXI Noul Smart TV Samsung este atat de usor de utilizat incat nici nu trebuie sa va ganditi la el. Interfata utilizator imbunatatita este incredibil de intuitiva si plina de optiuni de divertisment si functionalitati care chiar conteaza pentru dumneavoastră, cum ar fi o sinteza zilnica personalizata si abilitatea de a partaja continut intre marele ecran si dispozitivele mobile cu un singur clic. Mai multe reduceri Black Friday 2017 Televizoare găsiți - AICI

Televizor LED Smart Samsung, 152 cm, 60KU6072, 4K Ultra HD. Samsung a dezvoltat tehnologia PurColour de optimizare a culorilor, pentru ca televizorul dumneavoastra sa redea o gama mai larga de culori si nuante, mai apropiate celor din natura. Datorita celor 8 milioane de pixeli ai unui ecran UHD (de patru ori mai multi decat un ecran Full HD), este nevoie de mai multe puncte de ajustare a culorii, pentru a crea imagini detaliate. Astfel, comparativ cu televizoarele UHD conventionale ce au aproximativ 27 de puncte de ajustare a culorii, PurColour integreaza o tehnologie cu de peste 7 ori mai multe puncte de analiza, obtinand culori si nuante mult mai bogate. Mai multe reduceri Black Friday 2017 Televizoare și alte oferte găsiți - AICI

Reduceri Black Friday 2017 Televizoare. Oferte Samsung și Panasonic

Televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50DX730E, 4K Ultra HD. Seria DX730 ofera imagini 4K vibrante si o experienta inteligenta conferita de Firefox OS. Tunerul dublu asigura inclusiv partajarea flexibila a continutului, in timp ce suportul unic va permite sa alegeti intre doua stiluri interesante. Detalii despre acest model și alte reduceri Black Friday 2017 Televizoare găsiți - AICI

Televizor SUHD Smart Samsung, 163 cm, 65KS8002, 4K Ultra HD.Experienta HDR premium, oferita de televizoarele Samsung SUHD cu Quantum Dot integrata, asigura redarea de imagini cu o luminozitate exceptionala si contrast intens, datorita tehnologiilor inovatoare HDR 1000 si Ultra Black. Mai multe oferte și reduceri găsiți - AICI

Televizor LED Smart Samsung, 139 cm, 55KU6000, 4K Ultra HD. Procesul unic UHD Upscaling in 4 pasi, dezvoltat de Samsung, imbunatateste modul in care continutul video si jocurile preferate sunt redate, asigurandu-le cea mai buna rezolutie posibila. Tehnologia proceseaza semnalul de intrare astfel incat materialul sursa sa fie afisat la o calitate cat mai apropiata de cea UHD. In plus, sunt alocate resurse ale procesorului spre anumite zone ale imaginii care necesita accentuarea detaliilor. Prin acest proces revolutionar, continutul conventional devine impresionant. Auto Depth Enhancer. Alte detalii și oferte găsiți - AICI. 

Reduceri Black Friday 2017 Televizoare. Oferte la Philips și Sony

Televizor LED Smart Android Philips, 123 cm, 49PUS7101/12, 4K Ultra HD. Procesorul Philips Quad Core ofera toata puterea de care Android are nevoie. Cu Android pe TV vei folosi aplicatii, vei naviga si te vei juca bucurandu-te de cea mai rapida si mai fluenta interactiune.Ambilight teste tehnologia unica Philips ce vine sa completeze un super Smart TV cu Android. Cu Ambilight pe 2,3 sau 4 laturi te vei bucura de cea mai buna experienta de vizionare, dar si de utilizare a aplicatiilor si jocurilor disponibile pe Android TV. Mai multe oferte și reduceri televizoare eMAG găsiți - AICI

Televizor LED Smart Panasonic, 139 cm, TX-55DX650E, 4K Ultra HD. Cu rezolutiile de 3840 x 2160, televizoarele 4K Ultra HD fac ca imaginile sa fie atat de detaliate si de impecabile, incat vi se pare ca mai degraba priviti lumea reala printr-o fereastra decat la un televizor. Mai ales atunci cand caracteristicile precum luminozitatea ridicata/panourile cu paleta larga de culori si puternicul motor Quad Core Pro va stau la dispozitie pentru a va atrage cu fiecare detaliu oferit de rezolutia 4K. Alte detalii și reduceri Black Friday 2017 Televizoare găsiți - AICI

Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 139 cm, 55W756C, Full HD.Fiecare pixel este imbunatatit splendid cu tehnologia puternica de procesare a imaginii de la Sony. Parti individuale ale fiecarei scene sunt analizate si comparate cu o baza de date speciala cu imagini. Reducerea zgomotului asigurata de tehnologia X-Reality PRO elimina diverse tipuri de zgomote din semnalele TV analogice si digitale, de pe DVD-uri si discurile Blu-ray Disc si chiar si din fotografiile digitale. Mai multe detalii găsiți - AICI

Televizor curbat Smart Samsung, 139 cm, UE55K6300, Full HD. Functia Micro Dimming Pro de la Samsung produce tonuri mai intense de negru si nuante mai pure de alb, pentru a oferi o claritate si un contrast al imaginii uimitoare. Experimentati emotia si dramatismul intregului continut vizualizat. Mai multe detalii și alte reduceri televizoare eMAG găsiți - AICI.  

- Smart LED LG

Primul televizor pe care vi-l recomandam din aceasta promotie de la eMAG este un televizor cu pret rezonabil, 1.700 de lei discount in acest moment, si o diagonala generoasa de 123cm. Televizorul poate fi amplasat lejer intr-o camera de zi de dimensiuni medii sau intr-un dormitor ceva mai mare. Televizorul are toate functiile smart si rezolutie 4K ULTRA HD. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Star Light

Brandul Star Light este renumit pentru preturile foarte avantajoase pe care le practica pentru produsele sale si este si cazul acestui televizor aflat la reducere la eMAG. Televizorul este de tip LED, are conectivitate HDMI, USB si Ci+, diagonala sa este de 140cm si are rezolutie 4K ULTRA HD. Pretul beneficiaza de un discount de 1.500 de lei si poate fi consultat AICI.

eMAG - LED Smart Samsung

O reducere record are acest televizor produs de unul dintre cele mai bune branduri in materie de electronice si electrocasnice: Samsung. Modelul Smart Samsunt de televizor este de tip LED si are diagonala de 139cm, iar rezolutia este cea mai buna de pe piata: 4K ULTRA HD. Acest televizor beneficiaza de un discount de 41% si pretul poate fi gasit AICI.

Televizor LED Smart LG, 164 cm, 65UH661V, 4K Ultra HD. Unul dintre secretele din spatele performantei high-definition ale televizoarelor LG este panoul TV special realizat. IPS 4K ofera culori naturale din orice unghi la o rezolutie de 4 ori mai mare decat Full HD.LG Smart TV webOS 3.0 este conceput pentru a fi cat mai placut si usor de utilizat. Astfel, tot ce iti mai ramane de facut este sa te relaxezi in timp ce webOS creeaza cea mai accesibila experienta TV. Mai multe oferte și reduceri Black Friday 2017 Televizoare găsiți - AICI. 

Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6435, Ultra HD, 4K. Micro Dimming Pro proceseaza imaginea impartind-o intr-un numar de blocuri dublu fata de gama anterioara, ofering un contrast mai puternic, care va permite sa va bucurati de divertismentul dorit, in imagini mai bine definite ca oricand. Smart TV redefinit pentru stilul de viata din secolul XXI Noul Smart TV Samsung este atat de usor de utilizat incat nici nu trebuie sa va ganditi la el. Interfata utilizator imbunatatita este incredibil de intuitiva si plina de optiuni de divertisment si functionalitati care chiar conteaza pentru dumneavoastră, cum ar fi o sinteza zilnica personalizata si abilitatea de a partaja continut intre marele ecran si dispozitivele mobile cu un singur clic. Mai multe reduceri Black Friday 2017 Televizoare găsiți - AICI

Televizor LED Smart Samsung, 152 cm, 60KU6072, 4K Ultra HD. Samsung a dezvoltat tehnologia PurColour de optimizare a culorilor, pentru ca televizorul dumneavoastra sa redea o gama mai larga de culori si nuante, mai apropiate celor din natura. Datorita celor 8 milioane de pixeli ai unui ecran UHD (de patru ori mai multi decat un ecran Full HD), este nevoie de mai multe puncte de ajustare a culorii, pentru a crea imagini detaliate. Astfel, comparativ cu televizoarele UHD conventionale ce au aproximativ 27 de puncte de ajustare a culorii, PurColour integreaza o tehnologie cu de peste 7 ori mai multe puncte de analiza, obtinand culori si nuante mult mai bogate. Mai multe reduceri Black Friday 2017 Televizoare și alte oferte găsiți - AICI

Reduceri Black Friday 2017 Televizoare. Oferte Samsung și Panasonic

Televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50DX730E, 4K Ultra HD. Seria DX730 ofera imagini 4K vibrante si o experienta inteligenta conferita de Firefox OS. Tunerul dublu asigura inclusiv partajarea flexibila a continutului, in timp ce suportul unic va permite sa alegeti intre doua stiluri interesante. Detalii despre acest model și alte reduceri Black Friday 2017 Televizoare găsiți - AICI

Televizor SUHD Smart Samsung, 163 cm, 65KS8002, 4K Ultra HD.Experienta HDR premium, oferita de televizoarele Samsung SUHD cu Quantum Dot integrata, asigura redarea de imagini cu o luminozitate exceptionala si contrast intens, datorita tehnologiilor inovatoare HDR 1000 si Ultra Black. Mai multe oferte și reduceri găsiți - AICI

Televizor LED Smart Samsung, 139 cm, 55KU6000, 4K Ultra HD. Procesul unic UHD Upscaling in 4 pasi, dezvoltat de Samsung, imbunatateste modul in care continutul video si jocurile preferate sunt redate, asigurandu-le cea mai buna rezolutie posibila. Tehnologia proceseaza semnalul de intrare astfel incat materialul sursa sa fie afisat la o calitate cat mai apropiata de cea UHD. In plus, sunt alocate resurse ale procesorului spre anumite zone ale imaginii care necesita accentuarea detaliilor. Prin acest proces revolutionar, continutul conventional devine impresionant. Auto Depth Enhancer. Alte detalii și oferte găsiți - AICI. 

Reduceri Black Friday 2017 Televizoare. Oferte la Philips și Sony

Televizor LED Smart Android Philips, 123 cm, 49PUS7101/12, 4K Ultra HD. Procesorul Philips Quad Core ofera toata puterea de care Android are nevoie. Cu Android pe TV vei folosi aplicatii, vei naviga si te vei juca bucurandu-te de cea mai rapida si mai fluenta interactiune.Ambilight teste tehnologia unica Philips ce vine sa completeze un super Smart TV cu Android. Cu Ambilight pe 2,3 sau 4 laturi te vei bucura de cea mai buna experienta de vizionare, dar si de utilizare a aplicatiilor si jocurilor disponibile pe Android TV. Mai multe oferte și reduceri televizoare eMAG găsiți - AICI

Televizor LED Smart Panasonic, 139 cm, TX-55DX650E, 4K Ultra HD. Cu rezolutiile de 3840 x 2160, televizoarele 4K Ultra HD fac ca imaginile sa fie atat de detaliate si de impecabile, incat vi se pare ca mai degraba priviti lumea reala printr-o fereastra decat la un televizor. Mai ales atunci cand caracteristicile precum luminozitatea ridicata/panourile cu paleta larga de culori si puternicul motor Quad Core Pro va stau la dispozitie pentru a va atrage cu fiecare detaliu oferit de rezolutia 4K. Alte detalii și reduceri Black Friday 2017 Televizoare găsiți - AICI

Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 139 cm, 55W756C, Full HD.Fiecare pixel este imbunatatit splendid cu tehnologia puternica de procesare a imaginii de la Sony. Parti individuale ale fiecarei scene sunt analizate si comparate cu o baza de date speciala cu imagini. Reducerea zgomotului asigurata de tehnologia X-Reality PRO elimina diverse tipuri de zgomote din semnalele TV analogice si digitale, de pe DVD-uri si discurile Blu-ray Disc si chiar si din fotografiile digitale. Mai multe detalii găsiți - AICI

Televizor curbat Smart Samsung, 139 cm, UE55K6300, Full HD. Functia Micro Dimming Pro de la Samsung produce tonuri mai intense de negru si nuante mai pure de alb, pentru a oferi o claritate si un contrast al imaginii uimitoare. Experimentati emotia si dramatismul intregului continut vizualizat. Mai multe detalii și alte reduceri televizoare eMAG găsiți - AICI. 

Întreaga listă de reduceri Black Friday 2017 Televizoare o găsiți - AICI

Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6435, Ultra HD, 4K. Micro Dimming Pro proceseaza imaginea impartind-o intr-un numar de blocuri dublu fata de gama anterioara, ofering un contrast mai puternic, care va permite sa va bucurati de divertismentul dorit, in imagini mai bine definite ca oricand. Smart TV redefinit pentru stilul de viata din secolul XXI Noul Smart TV Samsung este atat de usor de utilizat incat nici nu trebuie sa va ganditi la el. Interfata utilizator imbunatatita este incredibil de intuitiva si plina de optiuni de divertisment si functionalitati care chiar conteaza pentru dumneavoastră, cum ar fi o sinteza zilnica personalizata si abilitatea de a partaja continut intre marele ecran si dispozitivele mobile cu un singur clic. Mai multe reduceri Black Friday 2017 Televizoare găsiți - AICI

Televizor LED Smart Samsung, 152 cm, 60KU6072, 4K Ultra HD. Samsung a dezvoltat tehnologia PurColour de optimizare a culorilor, pentru ca televizorul dumneavoastra sa redea o gama mai larga de culori si nuante, mai apropiate celor din natura. Datorita celor 8 milioane de pixeli ai unui ecran UHD (de patru ori mai multi decat un ecran Full HD), este nevoie de mai multe puncte de ajustare a culorii, pentru a crea imagini detaliate. Astfel, comparativ cu televizoarele UHD conventionale ce au aproximativ 27 de puncte de ajustare a culorii, PurColour integreaza o tehnologie cu de peste 7 ori mai multe puncte de analiza, obtinand culori si nuante mult mai bogate. Mai multe reduceri Black Friday 2017 Televizoare și alte oferte găsiți - AICI

Televizor LED Smart LG, 164 cm, 65UH661V, 4K Ultra HD. Unul dintre secretele din spatele performantei high-definition ale televizoarelor LG este panoul TV special realizat. IPS 4K ofera culori naturale din orice unghi la o rezolutie de 4 ori mai mare decat Full HD.LG Smart TV webOS 3.0 este conceput pentru a fi cat mai placut si usor de utilizat. Astfel, tot ce iti mai ramane de facut este sa te relaxezi in timp ce webOS creeaza cea mai accesibila experienta TV. Mai multe oferte și reduceri Black Friday 2017 Televizoare găsiți - AICI. 

Reduceri Black Friday 2017 Televizoare. Oferte Samsung și Panasonic

Televizor SUHD Smart Samsung, 163 cm, 65KS8002, 4K Ultra HD.Experienta HDR premium, oferita de televizoarele Samsung SUHD cu Quantum Dot integrata, asigura redarea de imagini cu o luminozitate exceptionala si contrast intens, datorita tehnologiilor inovatoare HDR 1000 si Ultra Black. Mai multe oferte și reduceri găsiți - AICI

Televizor LED Smart Samsung, 139 cm, 55KU6000, 4K Ultra HD. Procesul unic UHD Upscaling in 4 pasi, dezvoltat de Samsung, imbunatateste modul in care continutul video si jocurile preferate sunt redate, asigurandu-le cea mai buna rezolutie posibila. Tehnologia proceseaza semnalul de intrare astfel incat materialul sursa sa fie afisat la o calitate cat mai apropiata de cea UHD. In plus, sunt alocate resurse ale procesorului spre anumite zone ale imaginii care necesita accentuarea detaliilor. Prin acest proces revolutionar, continutul conventional devine impresionant. Auto Depth Enhancer. Alte detalii și oferte găsiți - AICI. 

Televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50DX730E, 4K Ultra HD. Seria DX730 ofera imagini 4K vibrante si o experienta inteligenta conferita de Firefox OS. Tunerul dublu asigura inclusiv partajarea flexibila a continutului, in timp ce suportul unic va permite sa alegeti intre doua stiluri interesante. Detalii despre acest model și alte reduceri Black Friday 2017 Televizoare găsiți - AICI

Reduceri Black Friday 2017 Televizoare. Oferte la Philips și Sony

Televizor LED Smart Panasonic, 139 cm, TX-55DX650E, 4K Ultra HD. Cu rezolutiile de 3840 x 2160, televizoarele 4K Ultra HD fac ca imaginile sa fie atat de detaliate si de impecabile, incat vi se pare ca mai degraba priviti lumea reala printr-o fereastra decat la un televizor. Mai ales atunci cand caracteristicile precum luminozitatea ridicata/panourile cu paleta larga de culori si puternicul motor Quad Core Pro va stau la dispozitie pentru a va atrage cu fiecare detaliu oferit de rezolutia 4K. Alte detalii și reduceri Black Friday 2017 Televizoare găsiți - AICI

Televizor curbat Smart Samsung, 139 cm, UE55K6300, Full HD. Functia Micro Dimming Pro de la Samsung produce tonuri mai intense de negru si nuante mai pure de alb, pentru a oferi o claritate si un contrast al imaginii uimitoare. Experimentati emotia si dramatismul intregului continut vizualizat. Mai multe detalii și alte reduceri televizoare eMAG găsiți - AICI. 

Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 139 cm, 55W756C, Full HD.Fiecare pixel este imbunatatit splendid cu tehnologia puternica de procesare a imaginii de la Sony. Parti individuale ale fiecarei scene sunt analizate si comparate cu o baza de date speciala cu imagini. Reducerea zgomotului asigurata de tehnologia X-Reality PRO elimina diverse tipuri de zgomote din semnalele TV analogice si digitale, de pe DVD-uri si discurile Blu-ray Disc si chiar si din fotografiile digitale. Mai multe detalii găsiți - AICI

Televizor LED Smart Android Philips, 123 cm, 49PUS7101/12, 4K Ultra HD. Procesorul Philips Quad Core ofera toata puterea de care Android are nevoie. Cu Android pe TV vei folosi aplicatii, vei naviga si te vei juca bucurandu-te de cea mai rapida si mai fluenta interactiune.Ambilight teste tehnologia unica Philips ce vine sa completeze un super Smart TV cu Android. Cu Ambilight pe 2,3 sau 4 laturi te vei bucura de cea mai buna experienta de vizionare, dar si de utilizare a aplicatiilor si jocurilor disponibile pe Android TV. Mai multe oferte și reduceri televizoare eMAG găsiți - AICI

eMAG

Televizoare

– Televizor OLED Smart LG

Brandul LG este renumit pentru calitatea televizoarelor pe care le produce dar si preturile destul de avantajoase in foarte multe cazuri. Acum este cazul unui televizor cu cea mai mare reducere de pret de la eMAG, de 47%. Televizorul are un display OLED cu diagonala de 164cm si rezolutie 4K ULTRA HD. Evident, televizorul poate fi conectat la internet si are toate functiile smart disponibile. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG

Televizoare

– LED Smart Samsung

47% discount are si televizorul de la Smart care este mult mai accesibil ca pret fata de modelul prezentat anterior. Televizorul LED Smart Samsung are o diagonala de 108cm si costa mult sub 2.000 de lei. Rezolutia la care reda imaginile acest televizor este cea mai buna de pe piata: 4K ULTRA HD. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG

Televizoare

– Televizor curbat Smart Sony Bravia

Sony Bravia este o gama larga de televizoare de foarte buna calitate care au avut mare succes la public. Noi va prezentam si va recomandam acest model care la Revolutia Preturilor de la eMAG are o reducere de 43%. Diagonala acestui televizor este uriasa de 139cm, rezolutie 4K ULTRA HD si un display LED. Televizorul foloseste sistemul de operare Android. Toate detaliile si pretul sunt de gasit LA URMATORUL LINK.

eMAG

Televizoare

– Televizor VEDETA Philips

L-am numit pe acest televizor de la Philips o adevarata VEDETA a ofertelor de la eMAG pentru ca are un ecran ce impresioneaza: 189cm diagonala a ecranului, toate functiile smart disponibile, utilizeaza sistemul de operare Android si reda imagini impecabile la 4K ULTRA HD. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Black Friday 2017 Televizoare – Televizor curbat LG

Ultima oferta pe care v-o recomandam are un ecran deosebit, display curbat care reda imagini la rezolutia cea mai buna de pe piata 4K UTLRA HD, display care este usor curbat pentru a da o experienta de vizionare uimitoare. Televizorul OLED are diagonala de 164cm si pretul sau cu 37% reducere poate fi gasit AICI.

Black Friday 2017 Televizoare– Televizor Vision Touch

Chiar daca e un brand mai putin cunoscut, televizorul de la Vision Touch este unul de calitate, are o diagonala impresionanta de 127cm pe care reda imagini impecabile la o rezolutie Full HD. Pretul sau este cel mai mic de pe piata si poate fi gasit AICI.

Black Friday 2017 Televizoare– Smart Tech

Continuam cu un televizor de foarte buna calitate produs de Smart Tech. Acest model beneficiaza de o reducere de 18% din pret de la eMAG si se regaseste in numar limitat in oferta. Televizorul are diagonala de 127cm si rezolutie Full HD. Pretul poate fi gasit AICI.

Black Friday 2017 Televizoare– Horizon

Un producator renumit in materie de televizoare, de multa vreme, este Horizon. De la acest producator va recomandam un model  cu display de tip LED ce are o diagonala de 127cm si rezolutie FUll HD. Oferta completa cu reducere de 11% poate fi gasita la URMATORUL LINK.

Black Friday 2017 Televizoare– Televizor LED Star Light

Reducere de 18% si pentru televizorul de foarte buna calitate de la Star Light. Acest televizor are si el o diagonala impresionanta de 127cm, ecranul fiind de tip LED. Televizorul reda imagini impecabile la rezolutia full HD si gasiti pretul sau AICI.

Black Friday 2017 Televizoare– Televizor LED Hyundai

Ultima oferta pe care v-o recomandam este pentru un televizor de la Hyundai ce are diagonala de 140 cm, are functii smart si se poate conecta la internet prin wifi integrat. Televizorul are rezolutie FULL HD si o reducere de pret de 20%. Oferta completa o gasiti AICI.

Black Friday 2017 Televizoare – Televizor LED UTOK

UTOK este un brand renumit pentru electronicele foarte ieftine si accesibile pe care le produce si este si cazul acestui televizor. Televizorul de la Utok este cel mai ieftin din promotia eMAG, are o diagonala de 121cm si reda imagini la rezolutie FULL HD. Oferta o gasiti AICI.

Black Friday 2017 Televizoare  – LED Star Light

Dupa cum ii spune si numele, televizorul de la Star Light are un display de tip LED, de cea mai buna calitate, cu un consum mic de curent. Display-ul are o diagonala generoasa de 122cm si reda imagini impecabile la rezolutie Full HD. In plus, oferta speciala de la eMAG vine cu un discount incredibil de 28%. Gasiti oferta AICI.

Black Friday 2017 Televizoare – Televizor Wellington

Claritatea imaginii acestui televizor este cu siguranta unul dintre cele mai puternice atuuri ale sale, display-ul este de tip LED de ultima generatie, subtire si usor. Ecranul are o diagonala de 121cm si rezolutia sa este Full HD. Pretul beneficiaza de o reducere de 15% de la eMAG si il gasiti AICI.

Black Friday 2017 Televizoare – Televizor LED Horizon

Acest televizor are conectivitate Ci+, este de tip LED si diagonala sa atinge 121cm. Televizorul este de foarte buna calitate, avand si o garantie de 60 de luni inclusa in pretul ce beneficiaza de o reducere consistenta la eMAG. Toate detaliile dar si pretul le gasiti AICI.

Black Friday 2017 Televizoare – Televizor LED Inexive

Desi este un brand mai putin cunoscut la noi in tara, televizorul de la Inexive este de foarte buna calitate, are diagonala de 124cm si un pret care o sa va uimeasca cu siguranta. Televizorul are ecran de tip LED care reda imagini impecabile la rezolutie Full HD si este ideal pentru un dormitor de dimensiuni medii sau chiar mari. Oferta completa cu reducere de 19% de la eMAG poate fi gasita AICI.

eMAG  Televizoare – Televizor Smart Star Light

Ultima oferta pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol este pentru un televizor de exceptie de la Star Light care nu doar ca are un pret foarte bun, o diagonala generoasa de 124cm pe care reda imagini impecabile Full HD, dar are si toate functiile smart disponibile, poate fi conectat la internet si la dispozitivele mobile din locuinta voastra. Oferta poate fi gasita AICI.



Mai multe articole despre:
Black Friday 2017 Televizoare