MENIU

Black Friday 2014 va fi CEL MAI MARE EVENIMENT de reduceri din istoria ROMÂNIEI!

Black Friday 2014 debutează pe 21 noiembrie în România, dată fixată de eMAG. Cel mai mare magazin online și-a anunțat azi planurile, iar imaginea cumpărătorului român e cel puțin interesantă.

Black Friday 2014 se va derula ca anul trecut: eMAG și-a fixat data de 21 noiembrie, iar unii jucători din retail vor participa atunci. Alții, și o parte din primii, se pregătesc și pentru 28 noiembrie. De ce a ales eMAG data de 21 noiembrie pentru Black Friday 2014? Iulian Stanciu, directorul eMAG, susține că este cea mai bună dată, corelată și cu sărbătoarea americană, deoarece curierii au timp să livreze, oamenii nu sunt plecați în scurte concedii de 1 decembrie și nu se creează un blocaj logistic.

„Înainte de Black Friday am studiat sărbătoarea la cei din SUA, am văzut psihologia cumpărătorilor și ce înseamnă. Apoi, am adaptat la specificul pieței (n.r. – din România) și la ceea ce își doresc clienții. În State este o sărbătoare legată de  Ziua Recunoștinței. Noi am zis să fie o sărbătoare de consum pentru români, tocmai de aceea am mutat mai devreme, să ajungă produsele înainte de sărbători și să nu fie timpul de așteptare prea mare“, a afirmat acesta.

Ce vor consuma românii de Black Friday afli de la Playtech

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
reduceri black friday emag Black Friday 2014