MENIU

Beneficiile neștiute ale consumului de apă cu miere de albine

<p>Amestecul-magic: miere, scorţişoară şi nuci. Efectele terapeutice sunt neaşteptate</p>

Cu toții cunoaștem proprietățile mierii și beneficiile pe care le constituie pentru organism, însă și mai puțini știm cât de sănătoasă e dacă o consumăm după ce o dizolvăm în apă. În urma acestui procedeu, se formează un aglomerat de molecule foarte benefic pentru organism, care crește gradul de absorbție a mierii în sânge.

Iată care sunt avantajele
 
Apa cu miere echilibrează digestia și activează intestinele, întărește sistemul imunitar, elimină cheagurile din sânge, vindecă bronșita și curăță plămânii de mucus. Totodată, omoară toate tipurile de paraziți din tractul digestiv, previne hemoragiile digestive și curăță organismul de toxine.
 
Pe de altă parte, apa cu miere reglează funcția colonului. Ajută la întinerirea microflorei intestinale și elimină toate bacteriile dăunătoare. Dacă pe timpul tratamentului se intensifică frecvența de urinare, totul se datorează faptului că mierea colectează apa pentru a le permite rinichilor să funcționeze mai bine.
 
Pentru a sprijini funcția renală, cel mai indicat este să bei apă cu miere pe stomacul gol dimineața și seara. Bea amestecul repede, dar nu dintr-o singură înghițitură, pentru că lichidul să se absoarbă mai repede în intestinul subțire și să ajungă apoi direct în sânge.
 
Apa cu miere este excelentă și pentru sănătatea pielii, care devine mai moale, mai catifelată și mai strălucitoare.

 

 

 
Sursă: BZI.ro
Mai multe articole despre:
apă miere de albine