MENIU

Băutura simplă care distruge cancerul

<p>Băutura simplă care distruge cancerul</p>

O băutură simplă pe care o poţi face acasă te ajută să te fereşti de cancer, datorită efectului sau alcalin pe care-l are asupra corpului. Acest efect previne apariţia inflamatiilor în corp, reducând semnificativ riscul de a suferi de boli grave precum cancer, boli de inima sau diabet, susţine un nutriţionist celebru, Robert O. Young, autorul cărţii "Dietă Young. Miracolul pH pentru o sănătate perfectă".

Specialistul susţine că o dietă alcalină este cea mai potrivită pentru a ne păstra sănătatea şi a ne feri de cancer. Această are capacitatea de a scădea aciditatea sângelui. Acest pH al sângelui stă la baza tuturor bolilor grave care ne pândesc în epoca modernă. Că să înţelegi mai bine ce înseamnă acest lucru trebuie să ştii că există unele alimente care favorizează un mediu acid în corp (cu un pH mic) şi alimente care au un efect alcalin (cu un pH mare), potrivit eva.ro.

O băutură care distruge cancerul trebuie să conţină două ingrediente esenţiale: suc de lămâie şi bicarbonat de sodiu. Aceste două ingrediente combinate şi diluate cu apă fac minuni pentru sănătate, deoarece menţin un mediu alcalin în corp.

Ca să prepari această băutură trebuie să amesteci o linguriţă cu bicarbonat de sodiu într-o cană cu suc de lămâie proaspăt stors. Băutură care distruge cancerul poate fi consumată că atare dimineaţă pe stomacul gol sau o poţi dilua cu apă dacă îţi este mai uşor să o bei.

Mai multe articole despre:
sănătate cancer tratamente naturiste