MENIU

Bătaie între frați, pe o stradă din Chitila. Unul a ajuns la spital, ceilalți trei la Poliţie

Foto/Arhivă/Inquam

Mai mulţi bărbaţi din aceeaşi familie s-au luat la bătaie, miercuri seară, pe o stradă din Chitila. Unul a ajuns la spital, iar ceilalți trei au fost duși la secția de poliție.

”La data de 02 octombrie a.c., în jurul orei 20:17, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au fost sesizaţi prin Serviciul de Urgentă 112 cu privire la faptul că pe o stradă din oraşul Chitila are loc un scandal între mai multe persoane. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, respectiv pe fondul unor discuţii contradictorii, între mai mulţi bărbaţi din aceeaşi familie, a izbucnit un conflict spontan, aceştia lovindu-se reciproc”, a transmis, miercuri seară, IPJ Ilfov.

Sursa citată a rpecizat că o persoană a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale, iar trei persoane se află în custodia Poliţiei la acest moment.

 

”Poliţiştii ilfoveni efectuează verificări pentru stabilirea tuturor cauzelor în care s-a produs evenimentul şi luarea măsurilor legale care se impun”, a mai transmis sursa citată.

Mai multe articole despre:
bataie chitila bataie frati chitila