MENIU

Bătaie între adolescenți în Ploiești: Unul dintre ei a fost reținut pentru 24 de ore

Bătaie între adolescenți în Ploiești: Unul dintre ei a fost reținut pentru 24 de ore

Un incident violent a avut loc miercuri pe o stradă din Ploiești, județul Prahova, unde trei adolescenți cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani s-au bătut. Conflictul, care a pornit inițial de la un schimb verbal, a escaladat rapid, ducând la o altercație fizică între cei trei minori.

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, incidentul a început cu un conflict verbal între adolescenți. Situația a degenerat rapid, transformându-se într-o bătaie în toată regula. Poliția a intervenit pentru a opri altercația.

„Poliţiştii Secţiei de Poliţie nr. 4, au fost sesizaţi, la data de 12 iunie a.c, în jurul orei 14.30, despre faptul că un minor a fost agresat fizic pe Bulevardul Independenţei. În baza sesizării, a fost constituită echipă operativă, care s-a deplasat la faţa locului”, a transmis, miercuri seară, IPJ Prahova.

 „Ulterior conflictul a escaladat, iar unul dintre minori l-ar fi agresat fizic pe un alt minor. În baza probatoriului administrat faţă de un minor de 14 ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive”, a mai transmis Poliția.

Crima din remorcă. Trei persoane arestate preventiv pentru uciderea unei femei și torturarea surorii acesteia

Mai multe articole despre:
bataie adolescenti ploiesti retinut