MENIU

Bătaie de joc marca CFR, în plin sezon estival, toate trenurile au întârzieri uriaşe

Toate trenurile din ţară vor avea, cel puţin luni, o întârziere medie de două ore, ca urmare a accidentului care a avut loc, duminică, pe ruta Craiova-Caracal. Circulaţia trenurilor a fost deviată şi este afectată întreaga reţea feroviară, a declarat, pentru Agerpres, Adrian Vlaicu, purtătorul de cuvânt al CFR Călători.  

"Recomandăm călătorilor să-şi ia în calcul o întârziere în medie de două ore pentru a ajunge la destinaţie şi să solicite asistenţă echipelor din tren ori de câte ori este nevoie", a afirmat el.

Potrivit unui comunicat CFR, circulaţia feroviară este afectată de accidentul de duminică, când un tren de transport marfă cu 23 de vagoane-cisternă a deraiat pe magistrala Bucureşti - Craiova, după ce podului CF din localitatea Cârcea s-a rupt şi mai multe vagoane au căzut în gol.

"În urma accidentului, circulaţia pe ruta Craiova-Caracal se realizează pe traseul Craiova-Piatra Olt-Caracal. Întârzierile sunt de 120 de minute în medie, iar situaţia va dura atâta timp cât va fi închisă linia directă. Totodată, sunt anulate mai multe trenuri, iar pentru alte rute se asigură transbordarea cu mijloace auto. Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare”, se arată în comunicatul citat de realitateadecraiova.net.

sursă foto: realitateadecraiova.net

L. Șova de la Transporturi: Din fericire, îți pace cu trenul. Din nefericire, n-avem vagoane

Mai multe articole despre:
CFR