MENIU

Bătaie ca-n filme pe o plajă din Mamaia! 20 de tineri și-au împărțit pumni și picioare, după o petrecere de pomină

Bătaie ca-n filme pe o plajă din Mamaia! 20 de tineri și-au împărțit pumni și picioare, după o petrecere de pomină/ Foto: Inquam Photos

Imagini incredibile pe o plajă din Mamaia. Un grup de tineri, format din români și ucraineni, s-au luat la bătaie, după o petrecere de pomină. În altercație au fost implicate circa 20 de persoane. La finalul scandalului, unul dintre tineri s-a ales cu capul spart. Pentru moment nu este cunoscut motivul pentru care adolescenții au ajuns la conflict. Poliția s-a sesizat din oficiu, după ce imaginile au apărut în spațiul public.

Scenle halucinante s-au petrecut pe 25 iunie, în jurul orei 4.00-5.00 dimineața, cel mai probabil și pe fondul consumului de alcool. Cea care a întreținut toată atmosfera, împărțind sfaturi și ”mișcări de trupe,” este și cea care a filmat toată bătaia, scrie replicaonline. Tot din spusele fetei ar rezulta și că unul dintre tineri s-ar fi ales cu capul spart în urma conflictului, mai arată sursa citată.

Pentru moment, nu este clar de la ce a pornit tot scandalul, însă în altercație au fost implicați cel puțin 20 de adolescenți, atât români cât și ucraineni.

Bătaia a fost una generală, printre șezlonguri, adolescenții împărțindu-și lovituri demne de filmele de acțiune.

Vacanță de coșmar în Grecia pentru o familie de români, după ce mașina le-a fost FURATĂ din parcarea vilei unde erau cazați: "A intrat peste noi in casă"

"Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, privind mai multe persoane care s-ar fi agresat fizic reciproc pe o plajă din municipiul Constanța, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 25 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 1 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În cauză cercetările continuă în vederea identificării persoanelor implicate și luării măsurilor legale ce se impun", au transmis polițiștii.