MENIU

Bărbatul a încercat să iasă din maşină înainte să fie lovită de tren. Ce a urmat este uluitor

Un bărbat din Făgăraş a scăpat cu câteva zgârieturi după ce a reuşit să sară din maşina care se oprise pe calea ferată, cu puţin timp înainte ca aceasta să fie lovită de un tren de persoane care circula dinspre Braşov spre Sibiu.

Accidentul s-a petrecut, marţi la prânz, la o trecere la nivel cu calea ferată din Făgăraş, la ieşirea spre Sibiu, după ce şoferul unui autoturism a încercat să treacă, deşi văzuse că vine trenul. Potrivit primelor informaţii, autoturismul a avut o defecţiune la motor, iar bărbatul, care era singur în maşină, a sărit din maşină cu puţin timp înainte ca aceasta să fie lovită de un tren de persoane care circula de la Braşov spre Sibiu.

Autoturismul BMW a fost acroşat de tren, iar şoferul a scăpat doar cu câteva zgârieturi în urma căzăturii. "Maşina a fost uşor avariată, iar şoferul, care era singur în maşină, a suferit răni superficiale. A intervenit un echipaj SMURD, dar bărbatul a refuzat transportul la spital", a spus căpitanul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov.

Mai multe articole despre:
Sibiu bărbat măsură a incercat sa sara din tren