MENIU

Bărbat de 79 de ani reținut după ce a agresat o femeie și a incendiat o firmă

Un bărbat în vârstă de 79 de ani din județul Dolj a fost reținut de polițiști după ce a fost implicat într-o serie de incidente violente, inclusiv agresarea unei femei și incendiul provocat la uşa unei firme. Acesta este acuzat de furt, loviri sau alte violențe, amenințări și distrugere.

Ce au transmis polițiștii

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au anunțat miercuri că bătrânul din comuna Negoi a fost reținut pentru 24 de ore. Incidentul a avut loc pe 1 octombrie, când, în jurul orei 08:51, poliția a fost alertată de un bărbat de 40 de ani din aceeași comună, care a raportat izbucnirea unui incendiu la o societate comercială locală.

La fața locului, polițiștii au constatat că, în urma unui conflict spontan, bătrânul a amenințat o femeie de 49 de ani, aruncând ulterior o substanță inflamabilă pe uşa de acces a firmei, provocând incendiul acesteia și extinderea flăcărilor la o ladă frigorifică.

În plus, anchetatorii au descoperit că, în noaptea de luni spre marți, bărbatul a furat o căruță de lemne de la poarta unei gospodării din comuna Bistreț. De asemenea, marți dimineață, el a agresat doi bărbați în vârstă de 67 și 70 de ani pe o stradă din comuna Negoi.

După reținerea sa, bărbatul a fost dus în arestul IPJ Dolj, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești pentru a se lua măsuri preventive în continuare.