MENIU

Bănicioiu la noul spital din Fălticeni: Încercăm să ne ţinem de termenul de finalizare a lucrării

Bănicioiu la noul spital din Fălticeni: Încercăm să ne ţinem de termenul de finalizare a lucrării

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat, joi, la şantierul noului spital din Fălticeni, ale cărui lucrări au început în 1991, că a constatat că lucrările progresează, că termenul de finalizare ar putea fi respectat şi că va mai fi alocată o sumă de bani pentru continuarea investiţiei.

Bănicioiu a făcut, joi după-amiază, o inspecţie la şantierul noului spital municipal din Fălticeni alături de autorităţile locale şi a precizat că a venit să vadă stadiul lucrărilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"E a doua vizită pe care o fac aici şi tocmai în urma unor solicitări pe care le-am avut de la Consiliul Judeţean şi Primărie de a aloca fonduri suplimentare, dar am vrut să vedem dacă ceea ce am discutat acum câteva luni, în luna mai, când am fost aici ultima oară s-a şi întâmplat. Văd că progresează lucrurile, constructorii se ţin de cuvânt şi încercăm să ne ţinem de termenul de finalizare a lucrării. Voi discuta şi cu preşedintele CJ Suceava şi cred că mai găsim soluţii pe partea financiară de a nu lăsa lucrurile în repaos aşa cum au fost lăsate mulţi ani", a spus ministrul.

El a mai declarat că este probabil să se aloce o nouă sumă de bani până la sfârşitul acestui an.