MENIU

Băcăuan arestat după ce a furat seiful cu bani dintr-o primărie

Băcăuan arestat după ce a furat seiful cu bani dintr-o primărie

Un bărbat de 49 de ani, din localitatea băcăuană Filipeni, a fost arestat preventiv după ce a furat seiful cu bani dintr-o primărie, pe care l-a spart apoi, într-o casă nelocuită, cu ajutorul unui topor luat din hidrantul instituţiei în care intrase înainte.

Potrivit cercetărilor desfăşurate de către poliţiştii băcăuani, bărbatul a luat seiful cu bani din casieria Primăriei Filipeşti, după ce a reuşit să intre în sediul instituţiei forţând uşa de acces în clădire, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ulterior, băcăuanul de 49 de ani s-a dus cu seiful într-o casă nelocuită din aceeaşi localitate, încercând să-l deschidă cu un cuţit. Pentru că nu a reuşit acest lucru, bărbatul s-a reîntors în magazia primăriei, de unde a luat un topor din hidrantul instituţiei, cu care apoi a spart seiful.

"După ce a luat cei aproximativ 5.000 de lei aflaţi în seif, bărbatul a intrat prin efracţie şi într-un magazin din localitate, de unde a sustras şi consumat mai multe produse alimentare. În urma cercetărilor desfăşurate de poliţişti, individul a fost identificat şi reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore", a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX responsabilul mass-media din cadrul Poliţiei Judeţene Bacău, Măriuca Samson.

Prezentat la Parchet, iar apoi la Judecătoria Bacău, bărbatul a primit mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile, sub acuzaţia de furt calificat.

Mai multe articole despre:
primărie seif