MENIU

Avocaţii lui Nicuşor Constantinescu îl reclamă CSM pe procurorul care a respins scrisorile medicale

Avocaţii lui Nicuşor Constantinescu îl reclamă CSM pe procurorul care a respins scrisorile medicale

Avocaţii lui Nicuşor Constantinescu au declarat, joi, că vor sesiza Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) cu privire la atitudinea procurorului anticorupţie care respinge veridicitatea scrisorilor medicale referitoare la preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.

Anunţul în acest sens a fost făcut de apărătorii preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, după terminarea judecării contestaţiei lui Nicușor Constantinescu la decizia Tribunalului Bucureşti de arestare preventivă a sa.

Avocaţii acestuia au fost nemulţumiţi pentru că procurorul de caz, reprezentant al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), "se face că nu cunoaşte legea ori nu o cunoaşte".

"Aceste acte pe care medicii le emit (...) nu sunt puncte de vedere personale ale unui doctor. Reprezintă o analiză elaborată a conducerii spitalului. (...) Azi (joi - n.r.) am avut neplăcuta situaţie de a constata că DNA contestă absolut orice document medical, contestă apostilările secretarului pe justiţie din New York", a spus avocatul Cătălin Dancu, potrivit mediafax.ro.

Mai multe articole despre:
avocat Nicuşor Constantinescu reclamaţie