MENIU

Avocata lui ÎPS Teodosie: „Pandemie? Nu există aşa ceva!”

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a strigat adunarea la Peștera Sf. Andrei, cu coazia celebrării ocrotitorului românilor, în pofida tuturor restricțiilor și avertismentelor venite din partea autorităților. La eveniment participă și avocata arhiepiscopului, care nu crede deloc în pandemie și consideră că „totul este doar o mascaradă”. 

La Peşteră au sosit preoţi şi credincioşi pentru slujba religioasă de praznicul Sfântului Apostol Andrei.

La slujbă a venit şi avocata Diana Şoşoacă Iovanovici, avocata lui ÎPS Teodosie. „E un drept care nu poate fi îngrădit în niciun mod, în nicio situaţie. Şi dacă ne-ar fi oprit, o luam pe câmp şi ajungeam la Sfântul Andrei“, a spus avocata, scrie Adevărul.

Şoşoacă a negat existenţa pandemiei, spunând: „Nu există aşa ceva! Duceţi-vă la Tătaru să vă spună de ce nu a decretat epidemie pe teritoriul României. E totul o mascaradă“.

De la ora 8.45, ierarhul Tomisului săvârşeşte Sfânta Liturghie la mănăstirea „Peştera Sfântului Apostol Andrei” din localitatea Ion Corvin, judeţul Constanţa. La slujbă participă preoţi şi călugări din toată Arhiepiscopia, precum şi locuitori ai comunei Ion Corvin, singurii credincioşi lăsaţi de autorităţi să asiste la această sărbătoare. 

Peste 130 de jandarmi şi poliţişti asigură măsurile de ordine publică la ceremonialul religios. Sunt prezente echipe de dialog, patrule pedestre şi auto, cordoane de ordine publică şi alte dispozitive adaptate situaţiei din teren. 

Mai multe articole despre:
ips teodosie arhiepiscopul tomisului sf andrei