MENIU

AVERTISMENT: recalcularea se blochează din cauza ADEVERINȚELOR. Disperarea seniorilor: Nu vom primi nicio majorare la pensii!

AVERTISMENT: recalcularea se blochează din cauza ADEVERINȚELOR. Disperarea seniorilor: Nu vom primi nicio majorare la pensii! / Foto: Inquam Photos

Avertisment sumbru din partea asociațiilor care reprezintă pensionarii. Aceștia susțin că procesul de recalculare este blocat din cauza faptului că nu se găsesc toate adeverințele. Asta înseamnă că unii români nu vor primi bani în plus la pensie. 

"De noi, de pensionari, isi aduc aminte in campania electorala. Atunci este nevoie de pensionari. Vreau sa va spun ca la ora actuala blocheaza cu buna stiinta si buna intentie aceste adeverite si motiveazaza ca sa nu se mareasca pensiile.

Val de MAJORĂRI în an electoral. Cine primește mai mulți BANI: noi date cruciale pentru români

In fiecare judet, casele de pensii majoritatea nu stiu unde se afla arhivele.

Expert în pensii, semnal de alarmă: MANEVRA din noua lege - PENSIILE au fost TĂIATE din cauza erorilor funcționarilor. Șirul greșelilor din sistem

Se doreste intentionat ca sa nu ne dea majorare si o sa vedeti ca nu o sa ne faca nici o majorare. O sa ne tot poarte cu vorba ca la Legea 127 si dupa nu o sa o puna in aplicate ca nu se pot elibera adverintele", a declarat Silvia Petre, reprezentantul pensionarilor din Timis. 

Viață de pensionar în România. De cât are nevoie un senior ca să supraviețuiască în fiecare lună