MENIU

Au fost prinși hoții care i-au spart casa Mioarei Roman

Mioara Roman

Trei tineri cu vârste cuprinse între 23 și 30 de ani, suspectați că sunt autorii furtului din weekend-ul trecut din locuința Mioarei Roman, au fost reținuți, anunță Poliția Capitalei. Cu ocazia investigaţiilor efectuate, au fost recuparate o parte din obiectele sustrase din casa Mioarei Roman, se arată în comunicat.

Luni, 18 septembrie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut trei tineri, cu vârste cuprinse între 23 şi 30 de ani, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt din locuinţa unui femei, din sectorul 1, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

Sâmbătă, 16 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie au fost sesizaţi de către o femeie de 77 de ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 12.00, i-au fost sustrase din locuinţă mai multe bunuri de către persoane necunoscute care i-au efectuat lucrări de înlocuire a unui burlan.

În urma investigaţiilor efectuate, au fost identificaţi pe raza mai multor localităţi din judeţul Mureş, trei tineri bănuiţi de comiterea faptei, aceştia fiind conduşi la sediul Secţiei 1 Poliţie pentru audieri.

Extinzându-se cercetările s-a stabilit că, în data de 16.09.2017 în jurul orei 12.00, bărbaţii au abordat persoana vătămată care se afla în curtea locuintei sale, spunându-i că-i vor înlocui un burlan ce era deteriorat, cu unul nou. După înlocuirea unei bucăţi de jgheab, au pătruns fără drept în locuinţă, sustrăgând mai multe bunuri.

Întrucât nu au fost mulţumiţi de suma oferită de femeie, respectiv 1.000 de lei, pentru efectuarea lucrării, i-au comunicat că vor reveni după restul de bani până la suma de 1.000 euro, apoi au plecat cu bunurile asupra lor, deplasându-se cu un autoturism.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

Fosta soție a lui Petre Roman, Mioara Roman, a fost jefuită sâmbătă în propria locuință de trei bărbați care s-au oferit să-i repare un burlan de scurgere, initial cerand 50 de lei in schimbul lucrarii, apoi o suma mult mai mare, iar in timpul negocierilor au sustras bunuri din locuinta.

Mai multe articole despre:
Mioara Roman