MENIU

Atacuri armate în Statele Unite: Cel puțin 8 persoane au fost ucise în mai multe saloane SPA din Atlanta

Atac armat în Atlanta, Georgia, SUA - cel puțin 8 morți Foto: Captură TV
Atac armat în Atlanta, Georgia, SUA - cel puțin 8 morți Foto: Captură TV
Atac armat în Atlanta, Georgia, SUA - cel puțin 8 morți Foto: Captură TV

Cel puțin 8 persoane au fost împușcate mortal iar o alta a fost rănită în mai multe saloane SPA din Atlanta, statul american Georgia.

 

Cel puțin patru persoane au fost ucise și alta a fost rănită, marți, după focuri de armă trase într-un salon de masaj într-o suburbie din Atlanta, iar alte patru persoane au fost ucise în alte două saloane SPA din Atlanta.

Anchetatorii au transmis că încearcă să stabilească dacă există vreo legătură între atacurile armate. 

Două din atacuri au avut loc la spa-urile de peste drum unul de celălalt în nord-estul Atlantei și celălalt se afla în Cherokee, la nord-vest de oraș. Primul salon se află la o distanță de 30 de mile față de cele din Cherokee, adică peste 48 de km.

Un suspect în incidentul din Cherokee a fost arestat în Crisp, la aproximativ 150 de mile sud de Atlanta, în jurul orei 20:30. Tânărul, Robert Aaron Long, are 21 de ani și este din Woodstock. Inițial, polițiștii au  anunțat că este căutat un suspect care a fost observat pe camerele de supraveghere la fața locului în momentul declanșării focurilor de armă, potrivit CNN. 

Polițiștii au fost alertați marți după ce au fost semnalate mai multe împușcături la un salon de masaj asiatic de lângă Acworth, din Georgia, transmite CNN.

La fața locului au fost găsite cinci persoane rănite prin împușcare. Inițial, două au fost declarate moarte la fața locului, iar trei au fost transportate urgent la un spital, unde, din păcate, două au murit.

Poliția din Atlanta a anunțat că inițial a răspuns la un apel de jaf la unul din saloanele SPA, iar ofițerii au găst trei persoane moarte. Un nou apel a fost primit de polițiști în timp ce erau la primul salon despre un alt incident armat vizavi de clădirea unde se aflau. La cel de-al doilea salon SPA a fost găsită o altă persoană decedată.

Cele patru victime erau femei, probabil asiatice, potrivit anunțului șefului Poliției Atlanta, Rodney Bryant, care a precizat că deocamdată este prea devreme pentru a spune dacă este, într-adevăr o legătură, între cele două incidente armate.