MENIU

Atac în stil mafiot, lângă Capitală! Proprietarul unui service auto, amenințat cu pistolul de un client: de la ce a pornit cearta

Atac în stil mafiot, lângă Capitală! Proprietarul unui service auto, amenințat cu pistolul de un client

Atac în stil mafiot la un service din Voluntari. Proprietarul a fost amenințat cu pistolul de către un client furios. 

"La data de 22 august a.c., în jurul orei 14:23, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Voluntari au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 54 de ani, ar fi fost amenințat de doi bărbați, unul dintre aceștia indreptând un pistol către acesta, ca urmare a unei discuții în contradictoriu pe fondul reparației unui autoturism, aceștia părăsind locul producerii evenimentului", au transmis polițiștii.

Atac în stil mafiot în Teleorman: polițist, ținta unei răzbunări. Incredibil ce a fost în stare să-i facă un șofer teribilist

Potrivit sursei citate, la fața locului s-au deplasat polițiștii din Voluntari, iar, în urma investigațiilor efectuate i-au identificat  pe cei doi bărbați, în vârstă de 23 și 62 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

În cauză, a fost întocmit un dosar penală, în care se efectuează cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Urmărirea penală este efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Atac în stil mafiot la Iași! Mașina unui serviciu de pază, incendiată în parcarea unui bloc

În urma cercetărilor, s-a constatat faptul că bărbatul în vârstă de 23 de ani este deținător de arma neletală, supusă autorizării, aceasta fiind ridicată și indisponibilizată, până la finalizarea cercetărilor, transmit polițiștii ilfoveni.

Mai multe articole despre:
atac stil mafiot proprietar service pistol