MENIU

Ardelean Fărcaș, liderul sectei "Copiii Soarelui", în stare gravă la Terapie Intensivă - bărbatul, acuzat de viol, șantaj și hărțuire

Ardelean Fărcaș, minerul care devenise liderul spiritual al unui centru de meditație din județul Hunedoara, se află în stare gravă la Secţia de Terapie Intensivă Deva, cu infecție la plămâni şi ocluzie intestinală. Bărbatul de 59 de ani era acuzat că ar fi abuzat mai multe minore. El a ajuns, marți la spital și a fost internat la ATI.

Ardelean Fărcaș, așa-zisul guru din Hunedoara, acuzat că a violat și șantajat mai multe adepte ale sectei "Copiii Soarelui", pe care o înființase în anii 1990, este internat la Secţia de Terapie Intensivă Deva, în stare gravă.

Fărcaș ar avea hemoragie internă, medicii suspectând și un posibil infarct.

Cine este Adi de la Brad

Ardelean Fărcaș, așa-zisul guru din Hunedoara, are 59 de ani a pus bazele unei secte în care locuiesc diferite persoane, sub pretextul că slujesc emancipării spirituale.

Guru este acuzat că ar fi comis, în mod repetat, fapte de hărțuire sexuală și de viol. Totodată, acesta ar fi împiedicat accesul la învățământul obligatoriu al minorilor care trăiesc în cadrul comunității, aceștia nefiind înscriși la nici una dintre unitățile de învățământ.

Dezvăluiri șocante în cazul Adi de la Brad. În ce condiții trăiau 12 "copii ai Soarelui"

12 minori descoperiți în comunitatea autointitulatului lider spiritual Adi de la Brad au fost identificați de către organele de cercetare penală în baza certificatelor de naștere. Niciunul nu este în evidența vreunui medic de familie, iar cei care au vârstă școlară nu sunt înscriși la vreo unitate de învățământ.

Noi detalii despre secta "Copiii Soarelui" din Hunedoara - Guru are 7 copii cu 7 femei - Cum erau abuzați minorii