MENIU

Anchetă a poliției în cazul educatoarei care a lovit un copil, la o grădiniță privată din Ștefăneștii de Jos

Gradinita (foto ilustrativ)

Polițiștii au deschis o anchetă după imaginile apărute la Realitatea în care copiii unei grădinițe private dintr-un cartier rezidențial din apropierea Capitalei sunt bătuți de educatoare. Realitatea Plus a difuzat imaginile din camerele de supraveghere în care se observă cum femeia îl bruschează pe unul dintre copii. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov a declarat, în direct la Realitatea Plus, că polițiștii de la secția Voluntari au deschis, pe 22 martie, o cercetare, pentru purtare abuzivă. Mama copilului care a fost bruscat de educatoare a depus o reclamație și i-a fost luată o declarație, iar cercetarea continuă pentru stabilirea tuturor aspectelor legate de incident. 

Și Inspectoratul Școlar Ilfov a fost sesizat asupra celor întâmplate și desfășoară propria anchetă.  

Luni, Realitatea Plus a relatat pe larg incidentul care a avut loc într-o grădiniță privată dintr-un complex rezidențial de la marginea Bucureștiului. Pe filmările camerelor de supraveghere se observă cu, educatoarea îi dă o palmă peste mâini unui copil care i-a luat foaia de hârtie unui coleg. Managera unității de învățământ nu a dorit să intervină în direct, la Realitatea Plus, pentru a-și exprima un punct de vedere, dar a amenintat că dă în judecată postul TV dacă va prezenta public imaginile respective.

Mai mult, într-o discuție cu un părinte, pe whatsapp, managerul grădiniței, care se prezinta a fi si directoare, a recunoscut că educatoarea în cauza n-ar fi la prima abatere de acest fel.

Scandal la o grădiniță privată dintr-un cartier rezidențial din Ștefăneștii de Jos. Acuzații la adresa unei educatoare