MENIU

"Am strâns din dinţi cât am putut!". Experienţa groaznică prin care a trecut o tânără la MANICHIURĂ

"Am plătit să fiu bruscată", a povestit clienta.

"Aoleo, eu nu mai pot! Mă îmbolnăvesc, îmi stric coloana pentru 55 de lei de la tine. Parcă ai mâini de plumb. Nu merită!", sunt doar câteva dintre replicile acide ale unei manichiuriste din Constanţa.

"Am plătit să fiu bruscată, învinuită şi certată, nu pentru o manichiură cu gel", a povestit una dintre clientele acesteia, scrie replicaonline.ro.

Dacă la saloanele de specialitate probabil că este nevoie de cursuri şi diplomă, cele care aleg să lucreze acasă se iniţiază prin vizionarea tutorialelor de pe internet. Un kit cu toate cele trebuincioase pentru demararea afacerii la domiciliu, inclusiv cu lampa cu ultraviolete, costă undeva la 1.000 de lei, poate şi mai puţin pentru început, astfel fiind şi preţurile mai accesibile, construcţia unghiilor cu gel costând între 50 şi 70 de lei, iar întreţinerea între 30 şi 50.

O tânără din Constanţa, care a mers la domiciliul unei aşa - zise practicante în domeniul unghiilor tehnice, luni, 25 august, unde a fost certată şi învinuită pentru bolile de coloană ce manichiurista le dobândise. "Îmi spunea că stăteam încordată. Când relaxam mâna, îmi spunea să nu mai duc degetul după ea, adică în sus, pentru că nu poate privi cu boltă, după care mă lua peste picior, cu un ton înţepător, întrebându-mă dacă eu pot. Am strâns din dinţi cât am putut, însă, ulterior, treaba a devenit mult mai încordată", a declarat tânăra.

Potrivit acesteia, au început şi bruscările, dar şi acuzaţiile. "Mă tot trăgea cu putere de mâini, bruscându-mă, smucindu-mă, spunându-mi că le am de plumb, că ea îşi nenoroceşte coloana pentru cei 55 - 60 de lei pe care îi primeşte de la mine, că nu merită, că data viitoare nu mă mai primeşte. Atunci m-am enervat şi am vrut să plec, ea fiind cea care m-a făcut să rămân până la final. S-a plâns că e stresată, că munceşte ca şi contabilă şi când vine acasă şi dă peste de-alde mine. Din tot bâlciul acela am înţeles că eu eram de vină pentru nereuşitele din viaţa ei, că eu sunt de vină că ea a ales să muncească extra, să mai facă un ban, că eu am obligat-o să pună unghii. Tot eu i-am provocat boli de coloană, mă simţeam ca ultimul om, ca şi cum m-am dus acolo la mila ei, îmi lucra gratuit, la insistenţele mele. A fost cea mai urâtă experienţă din viaţa mea!", a mai spus tânăra.

Mai multe articole despre:
manichiuristă constanţa manichiură