MENIU

Allview Impera. Cum arată primele telefoane româneşti cu Windows

Allview a lansat marti gama Impera: două smartphone-uri Windows Phone 8.1 și o tabletă Windows 8.1, disponibile pentru pre-order de astăzi: Impera i, Impera S și Impera i8.

Allview Impera I vine cu un procesor quad core 1.2 GHz, este echipat cu un ecran IPS de 4.7”, protejat de Dragontrail Glass și cu un design slim de 7.2 mm.

 Telefonul are o camera de 8 MP cu Autofocus, iar integrarea OneDrive permite sincronizarea în cloud în timp real. Imperia I include în același timp funcționalități precum Live Tiles care aduc informațiile relevante mai aproape de utilizator;

  Action Center, ce arată notificările și activitățile noi ale utilizatorului; Senses, o suită de funcționalități ce permit gestionarea mai facilă a traficului de date, spațiului de stocare și a duratei de viață a bateriei.

 Impera S are un procesor quad core de 1.2 GHz, 1 GB de RAM, un spatiu de stocare de 8 GB si ruleaza Windows Phone 8.1. Allview pozitioneaza Impera S drept gadgetul care se conectează cu ușurință la majoritatea mediilor enterprise.

Mai mult, cu aplicațiile familiare din suita Microsoft Office, Impera S vine în ajutorul utilizatorului mobil de astăzi pentru a fi productiv.

 Mai multe detalii despre produsele Allview Impera aflati de pe GadgetReport.ro