MENIU

Alina Gorghiu, reacție fermă privind cazurile de hărţuire sexuală: NU sunt permise în nicio instituţie

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu/ Arhivă foto

Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu a declarat, luni, cu ocazia unei vizite la Târgu Ocna, că niciun caz de hărţuire sexuală nu poate fi tolerat în instituţii.

În discursul susţinut în faţa absolvenţilor Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare ''Constantin Brâncoveanu'' din Târgu Ocna, ea le-a cerut acestora să sesizeze orice problemă şi a dat asigurări că se lucrează la elaborarea unui ghid pentru sesizarea faptelor de violenţă şi hărţuire sexuală.

Sociologul Alfred Bulai, înregistrat cerându-i unei studente să se dezbrace: "Ia uite ce sexy ești". Mărturii tulburătoare: "Mi-a pus mâna pe fund, pe sâni" - VIDEO

"Să respectăm nu doar femeia, să respectăm egalitatea de şanse, care întâmpină multe bariere. Noi elaborăm acum un ghid pentru sesizarea faptelor de violenţă şi hărţuire sexuală care va fi publicat săptămâna viitoare şi fac apel la dumneavoastră în cazul în care sesizaţi vreo problemă, vă rog s-o raportaţi. Cazurile de hărţuire sexuală nu sunt permise în nicio instituţie", a precizat ministrul Justiţiei.

Marius Pieleanu și-a suspendat colaborarea cu SNSPA în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală

Alina Gorghiu a participat, luni, la festivitatea de absolvire la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare ''Constantin Brâncoveanu'' din Târgu Ocna, judeţul Bacău.

Profesorul Dorin Ștefan Adam, de la Universitatea de Arhitectură „Ion Mincu”, acuzat de hărțuire sexuală: se poza dezbrăcat și trimitea imaginile studentelor