MENIU

Alina Bica, scandal la Înalta Curte: Stimaţi domni Cocoş, cum vă permiteţi să minţiţi în halul ăsta?

Alina Bica, scandal la Înalta Curte: Stimaţi domni Cocoş, cum vă permiteţi să minţiţi în halul ăsta?

Avocatul Alinei Bica, Laura Voicu, a dezvaluit, vineri, ca sedinta in care s-a judecat cererea de eliberare din arest preventiv a celor implicati in dosarul Bica 2 a fost presarata de momente tensionate, la un moment dat fosta sefa a DIICOT confruntandu-si denuntatorii - Dorin si Alin Cocos.

"Am ajuns intr-un punct in care numai cearta mai este ascultata. In tot ce se intampla nu mai exista nici un fel de logica juridica si atunci trebuie sa ne expunem argumentele ca pe strada, poate asa o sa ne inteleaga cineva.

Bineinteles ca doamna Bica s-a luat de ei si i-a intrebat: 'Stimati domni Cocos, mi-ati dat mie ceva? Cum va permiteti sa mintiti in halul asta? Cine v-a spus sa dati de Bica v-a promis ca iesiti afara? Uite ca v-a pacalit procurorul! N-ati dat ce trebuie si ati ramas la puscarie'. Domnii Cocos au lasat capul in jos si n-au zis nimic", a declarat avocata Laura Voicu", potrivit ziare.com

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, vineri, menținerea măsurii arestului preventiv în cazul Alinei Bica, lui Dorin și Alin Cocoș, precum și în cazul lui Ionuț Florentin Mihăilescu, în dosarul "Bica 2".

Dosarul "Bica 2" a fost trimis, în instanță, pe 26 februarie, procesul aflându-se în faza de camera preliminară, în cadrul căreia un judecător verifică măsurile preventive, dispuse de procurori, precum și probele de la dosar.

Adriean Videanu a fost trimis, în judecată, pentru complicitate la abuz în serviciu, dacă funcționarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, și a stat in arest preventiv în perioada 31 ianuarie - 6 februarie.
Dorin Cocoș este acuzat de trafic de influență (două fapte) și dare de mită, iar fiul acestuia, Alin Cocoș, de complicitate la trafic de influență și complicitate la dare de mită.

Alina Bica a fost trimisă în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită (două fapte), abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit (două fapte) și favorizarea făptuitorului (două fapte), iar Ionuț Florentin Mihăilescu (fost consilier al Alinei Bica) este acuzat de complicitate la luare de mită.

Mai multe articole despre:
Dorin Cocoş Alina Bica