MENIU

Alfred Bulai este în continuare internat la secția de cardiologie a Spitalului Militar. Profesorul agresor ar putea scăpa de închisoare

Alfred Bulai a contestat, din spital, arestul preventiv! Profesorul agresor ar putea scăpa de închisoare

Alfred Bulai este în continuare internat la secția de cardiologie a Spitalului Militar din Capitală. Diagnosticul profesorului acuzat de perversiuni ar putea schimba total cursul anchetei, asta după ce sociologul a contestat măsura arestului preventiv. 

Sociologul Alfred Bulai, acuzat de agresiune sexuală asupra studentelor sale, a suferit un infarct în timp ce se afla în arest preventiv. Profesorul este în continuare internat pe secția de cardiologie a Spitalului Militar din Capitală, iar starea sa medicală ar putea influența semnificativ cursul anchetei.

Bulai, arestat preventiv pentru 30 de zile, a contestat măsura arestului. Sociologul este acuzat de mai multe fapte de agresiune sexuală și folosire a funcției în scopuri sexuale. Surse apropiate anchetei sugerează că unele dintre aceste infracțiuni ar fi avut loc în primele luni ale acestui an.

Un detaliu care a șocat opinia publică este faptul că Alfred Bulai a scris acum mai bine de două decenii un roman care conține scene de pedofilie. Acest roman a fost inclus recent ca probă în dosarul său.

Alfred Bulai, infarct în arest! Sociologul agresor a fost transferat de urgență la Spitalul Militar

Alfred Bulai, REȚINUT pentru 24 de ore. Sociologul este acuzat de agresiune sexuală, mai multe studente au făcut dezvăluiri COMUNICAT OFICIAL

Alfred Bulai a fost reținut, pe 4 septembrie, după ce au avut loc mai multe percheziții, atât în casa fostului profesor de la SNSPA și a iubitei sale, cât și la locuința fostei sale soții, Ana Cornelia Bulai. Mascații au verificat și mașina sociologului, după care fostul profesor a fost dus la Secția 2 de Poliție și apoi reținut pentru 24 de ore.

Anchetatorii l-au inculpat pentru patru infracţiuni, comise în anii 2022, 2023 şi 2024, în timpul unor stagii de practică în judeţele Suceava şi Alba. Conform anchetatorilor, este vorba despre o singură victimă, pe care Bulai a umilit-o şi constrâns-o moral să suporte acte de natură sexuală, în timp ce se aflau în camera lui unde o chemase pe studentă pentru a-i oferi aşa-numitul „feedback” în urma sesiunii de practică.

Alfred Bulai, REȚINUT pentru 24 de ore. Sociologul este acuzat de agresiune sexuală, mai multe studente au făcut dezvăluiri COMUNICAT OFICIAL

 
Mai multe articole despre:
bulai infarct arest spital