MENIU

Aleşii, invitaţi pe litoral de Mohammad Murad pentru a discuta impozitul forfetar

Preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, Mohammad Murad, crede că 99% dintre parlamentari nu au înţeles ce este impozitul forfetar şi a zis că se gândeşte să facă pentru aleşi o excursie de informare pe litoral.

"Eu vă garatez că 99% din parlamentari nu l-au înţeles. Noi acum ca patronate am propus să cehemăm pe domnii parlamentari că n-a fost unul să spună ca meargă pe litoral. Să le facem un fel de infotrip cu parlamentarii să vadă unde noi am investit.", a spus Murad.

Totodată, oamenii de afaceri din turism cer înfiinţarea unei agenţii de sprijinire a investitorilor şi simplificarea legislaţiei.

"Serviciile pe litoral au crescut în fiecare an la calitate şi nu a crescut din motivul că statul ne-a sprijinit cu ceva sau ministerul , acrescut pt că este foarte normal concurenta să facă calitate. Avem nevoie de un mediu d efaceri curat şi accesibil. cine să investească în România, când pentru o hârtie aştepţi un an la primărie?"Cerem o agenţie de sprijinire investitori importanti si strategici.", a mai spus Murad.


Deşi cererea pentru serviciile all inclusive pe litoralul românesc a crescut de 3 ori faţă de anul trecut, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism, a declarat că România şi-a pierdut o parte din turiştii proprii, din cauza lipsei de promovare.


Preşedintele ANT a precizat că cel mai probabil săptămâna viitoare va fi votat în Parlament proiectul privind voucherele de vacanţă şi apoi în 30 de zile vor fi emise şi normele de aplicare.

Mai multe articole despre:
parlament impozit forfetar Mohammad Murad