MENIU

Alertă în orașul Slănic! A reapărut craterul „reparat” de primărie. O targedie ar putea avea loc oricând VIDEO

Primăria a „reparat” - craterul a reapărut. Foto/Arhivă

Este alertă la Slănic-Prahova după ce craterul de pe o stradă din centrul orașului a revenit. Asta în condițiile în care cu câteva luni în urmă autoritățile confirmau că groapa a fost astupată și dădeau asigurări că nu mai există niciun pericol pentru locatarii blocurilor din zonă. Localnicii susțin însă contrariul cu imagini șocante și se tem că în orice moment se pot surpa și alte străzi. 

Craterul format la Slănic în urma alunecării de teren s-a adâncit din nou. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare, iar oamenii au intrat în panică. Un localnic susține că o nenorocire ar putea avea loc în orice clipă după ce crăpăturile s-au extins până în zona blocurilor.

Pompierii anunță că verific zilnic zona. Pentru a repara groapa autoritățile au pus constant pietriș, însă stratul s-a tot lăsat și a fost nevoie să fie completat permanent. Culmea, deși strada a și fost asfaltată recent, imaginile arată cum craterul s-a adâncit din nou în doar câteva ore.

În urma surpărilor, 40 de oameni au fost evacuați din locuințele lor, însă au revenit după ce autoritățile i-au asigurat că problema a fost rezolvată. 

Mai multe articole despre:
crater slanic slanic primarie gaura asfalt