MENIU

Alertă din cauza unei valize suspecte.Au fost chemați pirotehniștii. Circulația tramvaielor, reluată

O valiză de tip diplomat, găsită într-un tramvai din Oradea, a semănat panică printre călători. La fața locului au fost chemați mai multe echipaje care asigură zona, obiectul fiind verificat de pirotehniști.

UPDATE 17.00. Potrivit purtătoarei de cuvânt a IPJ Bihor, în geanta diplomat suspectă se aflau doar nişte acte. Deocamdată nu se ştie cui îi aparţine geanta şi nici în ce context a fost ea lăsată în tramvai.

„Am fost solicitaţi să asigurăm zona. Un echipaj cu autospecială de lucru din cadrul Detaşamentului 1 şi un echipaj de Terampie Intensivă Mobilă din cadrul SMURD sunt la faţa locului”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Crisana.

Mai multe echipe ale Poliţie şi ale Jandarmeriei auizolat zona din apropierea depoului de tramvaie. Din primele informaţii, se pare că se verifică un pachet suspect ce a fost abandonat în garnitura unui tramvai.

O echipă de pirotehnişti verifică pachetul suspect. Circulaţia parţială a tramvaielor este blocată. S-au luat măsuri de siguranţă şi în ce priveşte traficul auto, scrie ebihoreanul.ro.