MENIU

Alege un fulg de zăpadă. Testul de personalitate care dezvăluie cum ești în realitate

Ninsoarea nu este doar prilej de bucurie, ci și un instrument util în descifrarea personalității. Psihologii au găsit o nouă metodă de interpretare a fulgilor de zăpadă, care îi ajută să descopere personalitățile noastre unice. 

1.Daca ai ales primul fulg de zapada, modelul minimalist, atunci intelepciunea ta te diferentiaza de cei din jur. Spre deosebire de majoritatea oamenilor, tu ai descifrat deja multe dintre secretele vietii. Nu incerci si nici nu iti place sa complici lucrurile mai mult decat e cazul. Esti o raritate printre cei din jurul tau, pentru ca te poti bucura de lucrurile simple, obisnuite, pe care fiecare zi ti le ofera. Nu obisnuiesti sa te plangi aproape de nimic, te bucuri de simplitate, ba chiar gasesti fericire in ea. Precum un fulg de nea care cade usor pe pamant, esti tacuta si linistita, te bucuri pentru simplul fapt ca ti-a fost dat sa traiesti.

2. Ții mult la libertatea ta. Nu te lasi condusa de reguli si asteptari, asa cum face majoritatea oamenilor. Faci exact ceea ce simti ca e corect si tii foarte mult la independenta in viata ta. Esti o raritate tocmai pentru ca nu te deranjeaza daca si cum te judeca lumea, nu tii aproape deloc la opinia celor din jur. Exact ca un fulg de nea, te lasi purtata de vant, te incanta necunoscutul, mai ales pentru ca este un sentiment atat de eliberator!

3. Esti indrazneata si iti plac provocarile! Spre deosebire de ceilalti, esti dispusa sa spui sau sa faci orice iti doresti. Nu incerci sa mergi pe drumuri deja batatorite doar pentru a-i multumi pe ceilalti. Daca tu crezi ca ai dreptate, iti vei sustine opinia! Esti o raritate pentru ca esti absolut neinfricata si nimeni nu te intimideaza. Exact ca un fulg de zapada, iti urmezi propriul drum, chiar daca altii te imbrancesc. Zbori singura pentru ca asa iti place!

Continuarea testului aici.

Mai multe articole despre:
test de personalitate fulg de nea