MENIU

Agent de pază, reţinut la Timişoara pentru corupere de minore

Un agent de pază a fost ridicat, joi, de poliţiştii din judeţul Timiş, în timp ce aştepta două fetiţe de 10 ani, la Timişoara, cu care şi-a dat întâlnire pe Facebook.

Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi reușit, prin intermediul Facebook-ului, să racoleze o fetiță în vârstă de 10 ani, căreia, după un interval de timp în care au comunicat online, iar discuția a ajuns să aibă conotații sexuale, a început să-i trimită poze și filme cu caracter obscen, în care protagonist era chiar el, screi renasterea.ro.

La un moment dat, i-a cerut fetiței să se întâlnească pentru a se cunoaște față în față. Se pare că tatăl minorei a fost cel care a descoperit ceea ce se întâmplă și a anunțat autoritățile.

După o pregătire minuțioasă, polițiștii timișeni, sub coordonarea procurorului de caz, au reușit să-l păcălească pe individ, care, fără să bănuiască ceva, a acceptat așa-zisa întâlnire cu minora.

Bărbatul de 41 de ani a fost ridicat de poliţiştii timişeni şi condus la sediul DIICOT Timişoara pentru audieri, unde şi-a recunoscut faptele.

Individul a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţiile de corupere sexuală şi pornografie infantilă.

Mai multe articole despre:
pedofil sexual minore corupere