MENIU

Află când te vei căsători în funcţie de liniile din palmă!

Suntem în plin sezon de vară, dar şi în plin sezon de nunţi! Dacă eşti curioasă şi vrei să ştii când te vei mărita, indiferent că eşti singură sau faci deja parte dintr-un cuplu, află că este destul de simplu să descoperi răspunsul la întrebarea care îţi stă pe buze.

Este suficient să priveşti cu atenţie palma ta stângă şi să identifici linia căsniciei. Această se află sub degetul mic, la baza acestuia mai exact, este foarte scurtă, însă suficient de puternică încât să prezică vârsta la care te vei căsători şi, în unele cazuri, cât va dura mariajul tău dar şi cât de fericită vei fi. În funcţie de forma liniei căsătoriei, dar şi de locul în care este poziţionată aceasta (se poate afla chiar la baza degetului mic, imediat deasupra liniei inimii, poate fi curbată în sus sau în jos etc.) poţi afla când vei fi cerută de nevasta.

Fă testul nostru pentru a află când te vei căsători:

Linia căsătoriei este aproape de linia inimii

Dacă te numeri printre persoanele cu linia căsătoriei mai aproape de linia inimii, ai mari şanse să te căsătoreşti înainte să împlineşti 30 de ani. Din păcate, şansele că o asemenea căsnicie să dureze o viaţă întreagă, sunt destul de mici.

Vezi mai multe pe Divahair.ro.


Mai multe articole despre:
căsătorie mariaj chiromanţie linia inimii