MENIU

Afacerist iranian, jefuit de iubită. Tânăra e 19 ani i-a furat 80.000 de euro

Afacerist iranian, jefuit de iubită. Tânăra e 19 ani i-a furat 80.000 de euro

Descinderi la interlopii din Iași. Procurorii caută o geantă cu 80.000 de euro care au fost furați de la un afacerist iranian din Hunedoara. Hoțul? Chiar iubita omului de afaceri. Procurorii spun că o parte din sumă a ajuns și la interlopii din Iași. Între timp, tânăra ar fi fugit din țară. 

Jean Mărăraș, un cunoscut individ din lumea interlopă din Iași, este vizat de o anchetă penală, instrumentată de procurorii din Hunedoara. Bărbatul ar fi avut o relație amoroasă cu tânăra de 19 ani, care și-ar fi jefuit iubitul, un bărbat de aproape 60 de ani.

De la afaceristul iranian, fata a furat 80.000 de euro, în mai puțin de 10 minute. După o noapte de amor, tânăra i-a pus iubitului somnifere în băutură și, în timp ce omul dormea, i-a golit seiful. Procurorii au suspiciunea că banii au ajuns la interlopii din Iași, după ce tânăra ar fi început o relație de iubire cu Jean Mărăraș.

Interlopul are calitate de tăinuitor în dosar și susține ca este nevinovat.

Furtul a fost comis în luna septembrie a anului trecut. După ce a golit seiful cetățeanului străin, la scurt timp, fata de 19 ani s-a împăcat cu bărbatul. Nu înainte ca iranianul să-și retragă plângerea de la poliție. În aprilie anul acesta, fata l-a prădat din nou pe individ. De aceasta dată, bărbatul nu și-a mai retras plângerea, iar fata este de negăsit. Surse din anchetă susțin că adolescenta ar fi fugit din țară. 

Mai multe articole despre:
jean mararas interlop om de afaceri jefuit