MENIU

Acuzații șocante ale părinților fetei bătute de colege la o școală din Teleorman. Dascălii și poliția ar vrea să mușamalizeze cazul

Foto ilustrativ

Acuzații grave lansate de părinții fetei de la o școală din județul Teleorman care a fost snopită în bătaie de 3 colege, chiar înainte de a se urca în microbuzul școlar. Tatăl biologic și cel adoptiv al adolescentei au relatat, în exclusivitate, la Realitatea Plus, că atât directoarea și diriginta, cât și șeful de post din Segarcea Mare vor ca reclamanții să renunțe la plângere. Părinții au mai relatat că în urma incidentului grav a fost sancționat băiatul care a filmat, iar fata care a fost victima amenințată cu exmatricularea.

Cei 2 părinți au descris un episod halucinant, greu de explicat până și din perspectiva reacției umane. O fată de 13 ani a fost bătută de alte 3 colege, șoferul microbuzului ar fi asistat impasibil, iar profesorii și poliția locală pur și simplu par să ignore ce s-a întâmplat.

 

ÎN LOC SĂ SANCȚIONEZE AGRESIUNEA, CONDUCEREA ȘCOLII ÎNCEARCĂ SĂ O "JUSTIFICE"

Cele 3 fete ar fi sărit să o bată pe colega lor pe motiv că aceasta ar fi avut imagini "compromițătoare" cu una dintre agresoare. Tatăl adoptiv al fetei a informat însă acest scenariu.

 

"Director a aflat de incident la 17:30, când i-a trimis copilul filmarea (un coleg al victimei - N.R.). Diriginta l-a sunat pe tatăl biologic, să-i spună să vină urgent că o exmatriculează pe fata bătută.

Colegului care a filmat scena i s-a scăzut media la purtare, există hârtia semnată de directoare. Avem foaia prin care i s-a scăzut nota la purtare, nu vorbim din auzite .

Doamna diriginta e o persoană mai rigidă, ne spune că dacă vrem să fie sigur copilul, trebuie să venim în Teleorman, nu să stăm prin București,"a declarat tatăl adoptiv al adolescentei.

 

ȘEFUL DE POST ERA INTERESAT DE ANULAREA PLÂNGERII. ȘOFERUL MICROBUZULUI A ASISTAT IMPASIBIL. FAMILIE VICTIMEI, AMENINȚATĂ CU BĂTAIA

Și tatăl real a dezvăluit un alt aspect șocant: bătaia a loc lângă microbuzul școlar, șoferul era acolo, dar nu a intervenit și NU A ANUNȚAT PE NIMENI.

 

"Șoferul de pe microbuz nu a intervenit, poliția nu a intervenit, părinții de acolo nici ei. (...) 
Șoferul se afla acolo și nu a intervenit, el claxona că pleacă, nu l-a interesat ce se întâmplă. Nu am primit nicio explicație de ce nu se iau măsuri împotriva agresoarelor. M-a chemat diriginta să-mi spună că din cauza fetei mele s-a întâmplat acest lucru. Nouă ni s-a comunicat să nu mai iasă copilul din casă, că va avea probleme, au fost amenințări inclusiv că o bat pe mamă. Așa mi-a zis și diriginta, că să nu iasă nici la magazin. Nici șeful de post n-a vrut să ia în seamă reclamația, ne-a zis că “lasă că se împacă”

 

TATĂL ADOPTIV: VOM FACE PLÂNGERE PENALĂ ȘI ÎMPOTRIVA DIRECTOAREI


Atitudinea ostilă, ce amintește de o conspirație a tăcerii, s-a manifestat și la poliție, a relatat tatăl adoptiv al fetei.

"Soția a depus o plângere formulată după indicațiile unui jurist, iar șeful de post îi spunea că o rupă și să scrie ce-i spune el. Am refuzat și am stat acolo până ne-am asigurat că a înregistrat plângerea. O să facem plângere penală și împotriva directoarei, pentru că nu vrea să ne ofere nicio explicație și pare să țină partea agresorilor. Acolo nu există pază, nu sunt camere de supraveghere, ar trebuie să explice toate acestea, a afirmat tatăl adoptiv al fetei.

 

Scene șocante la o școală din comuna Segarcea Vale din Teleorman! O elevă a fost bătută, înainte de-a pleca spre casă cu microbuzul școlar, de trei colege de clasă. Directorul unității de învățământ nu a luat măsuri împotriva agresoarelor, ci împotriva colegului victimei, care a filmat întregul moment.