MENIU

Acestea sunt divele zodiacului. Nimeni nu le ajunge la nas!

Acestea sunt divele zodiacului. Nimeni nu le ajunge la nas!

Te-ai nascut sa fii vedeta? Ai acel ceva care sa atraga privirile tuturor si care sa te ajute sa ramai in memoria colectiva fara prea mari eforturi? Ei bine, trebuie sa te fi nascut intr-una dintre urmatoarele zodii ca sa ai cele mai mari sanse sa te numeri printre dive.

Iata, asadar, care sunt zodiile in care se nasc viitoarele celebritati:

Leu

Femeia nascuta in zodia Leu este vedeta vedetelor. Ii place la nebunie sa fie alintata, adulata, ridicata in slavi, pusa in rama. E avida dupa atentie, dupa lucruri scumpe, dupa calatorii in locuri exotice. E o cuceritoare prin excelenta. Emana o forta interioara cu care ajunge usor la inima oricui. E pasionala, are bun gust si face ravagii pe unde ajunge. Are toate sansele sa devina fashion icon.

Gemeni

Vorbareata din Gemeni se remarca rapid oriunde ajunge. E mereu dornica sa cunoasca oameni noi si sa isi largeasca grupul de prieteni. Asta si pentru ca ii place sa fie cat mai cunoscuta. Cand apare in public, ii place sa fie ca scoasa din cutie, mereu la patru ace. Si reuseste usor sa devina cunoscuta, apreciata. Este si nazuroasa, capricioasa atunci cand vrea, ca doar e o diva si isi permite.

Citeste continuarea pe ele.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop femei horoscop