MENIU

Această băutură naturală îţi curăţă ficatul. Efectele se simt imediat

<p>Această băutură naturală &icirc;ţi curăţă ficatul. Efectele se simt imediat</p>

Vă prezentăm o rețeta naturală care va curăța cu succes corpul de toate toxinele. Se prepară ușor, cu ingrediente pe care le găsești repede și are eficiență demonstrată de la primul cosnum. Uite cum îți poți curăța ficatul de toate toxinele acumulate de-a lungul timpului! Trebuie să încerci această rețetă!

Din cauza impurităților zilnice acumulate din cauza alimentelor procesate consumate, zaharuri, grăsimi, alcool, băuturi carbogazoase și alte ingrediente nesănătoase, ficatul nostru este sub o mare presiune. Acest remediu natural va curăța cu succes corpul, în special ficatul și va asigura organismului toate substanțele nutritive valoroase.

Ingrediente:

6 lămâi
3 grapefruit
Rădăcină de ghimbir, dimensiune de 9 – 10 cm (sau 5 linguri de pudră de ghimbir)
4 căței de usturoi
Câteva frunze de mentă proaspătă
O jumătate de litru de apă fiartă pură
3 linguri de ulei de in
1 linguriță de pulbere de chimen

Se pune sucul rezultat din stoarcerea lămâilor și grapefruit într-un castron. Într-un blender pune ghimbir, usturoi și frunzele de menta, care se amestecă bine. Se strecoară acest amestec și se adaugă la sucul de lămâie și grapefruit, se adaugă apă, chimen și ulei de in. Se amestecă împreună, până când amestecul devine omogen. Bea pe tot parcursul zilei, cât timp sucul este în stare proaspătă. Se bea sucul pe stomacul gol.

Sucul este recomandat să se consume ori de câte ori este posibil, mai ales pentru cei care consumă o mulțime de băuturi alcoolice, băuturi carbogazoase, grăsimi și dulciuri. Persoanele care suferă de o boală hepatică trebuie să consume suc de 2-3 ori pe săptămână, până când starea ficatului se îmbunătățește, conform elli.ro.