MENIU

Accident tragic, pe DN2, în Bacău. O femeie a murit, alte două persoane sunt grav rănite FOTO

Accidentul a avut loc pe DN 2 Bacău – Focşani, la ieşirea din localitatea Sascut spre Adjud. Foto/Ambulanța

O femeie a decedat, iar alte două sunt în stare gravă la spital, după ce mașina în care erau a părăsit carosabilul și s-a oprit în șanțul de la marginea șoselei.

O femeie a murit şi două persoane au fost rănite într-un grav accident rutier care a avut loc sâmbătă după amiază pe drumul naţional 2, în judeţul Bacău, unde un autoturism a părăsit carosabilul şi a intrat într-un şanţ.

Evenimentul rutier a avut loc pe DN 2 Bacău – Focşani, la ieşirea din localitatea Sascut spre Adjud, judeţul Bacău, unde un autoturism a părăsit partea carosabilă, căzând într-un şanţ, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române. 
 
Echipajele medicale au identificat la faţa locului trei victime, una decedată şi două cu leziuni minore. 
 
Poliţia judeţeană Bacău precizează că evenimentul rutier s-a produs în condiţiile în care un şofer de 56 de ani, din judeţul Neamţ, în timp ce se deplasa pe direcţia Adjud-Bacău, a pătruns pe contrasens, a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat. 
 
„Din impact au rezultat două persoane rănite, respectiv conducătorul auto şi o femeie de 49 de ani, din judeţul Neamţ şi decesul unei femei de 66 de ani. Cercetările continuă în acest caz în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, anunţă Inspectoratul de Poliţie Bacău.
 
În urma accidentului traficul rutier pe drumul naţional s-a desfăşurat îngreunat.
 
Mai multe articole despre:
femeie moarta accident sascut bacau