MENIU

Accident teribil între Arad și Oradea: doi morți și haos în trafic

Un grav accident de circulație a avut loc joi după-amiază pe drumul naţional care leagă Aradul de Oradea, la interscția cu DJ Sântana – Curtici. Doi oameni au murit, iar alți doi au fost răniți, dupăc e un TIR şi un autoturism s-au ciocnit frontal.  

UPDATE: La ora 19.30, centrul INFOTRAFIC a anunțat un nou incident pe DN79 (E671), la ieşirea din localitatea Şimand către Arad. Circulația se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, din cauza unui TIR avariat și s-au format coloane lungi autovehicule.

Știrea inițailă:

Potrivit site-ului aradonline.ro, accidentul a fost provocat de un șofer de 19 ani, care a vrut să depășească o coloană de mașini, dar a intrat frontal într-un TIR ce venea din sens opus.

Mașina a devenit, astfel, sicriu pentru două dintre cele patru persoane aflate în aceasta.

 Un bărbat de 47 de ani și o femeie de 66 de ani au pierit între fiarele contorsionate ale autoturismului. Rănită grav a fost și o altă femeie din mașină, în vârstă de 44 de ani. Șoferul se află și el în stare gravă.

Din cauza intervenției, circulaţia rutieră pe DN79 (E671) a fost paralizată timp de aproape două oră. De la ora 18:50, circulația între între localităţile arădene Şimand şi Zimandu Nou a revenit la niormal, a anunțat centrul Infotrafic.

Mai multe articole despre:
accident victime