MENIU

ACCIDENT SILVIU LUNG Ce l-a făcut pe fostul portar să se grăbească

ACCIDENT SILVIU LUNG Ce l-a făcut pe fostul portar să se grăbească

ACCIDENT SILVIU LUNG Motivul pentru care Silviu Lung se grabea in momentul in care a produs accidentul rutier grav din apropierea orasului Craiova a iesit la iveala.

ACCIDENT SILVIU LUNG Potrivit postului de televiziune Sport.ro, citat de Ziare.com, Silviu Lung conducea cu viteza deoarece dorea sa ajunga cat mai rapid la meciul de handbal SCM Craiova - CSM Bucuresti.

Silviu Lung dorea sa o vada la lucru pe nepoata sa, legitimata la formatia SCM Craiova. Meciul a inceput la ora 16:00, cu scurt timp inainte ca Silviu Lung sa fie implicat in accidentul rutier.

Reamintim că fostul portar al naţionalei Silviu Lung a provocat, marţi, un grav accident rutier în localitatea Radovan, la 20 de kilometri de Craiova. Fostul fotbalist a intrat pe contrasens într-o curbă periculoasă şi a izbit frontal un alt autoturism. În urma impactului, şoferul din maşina lovită a murit pe loc, iar cei doi copii ai acestuia au fost răniţi grav şi transportaţi de urgenţă la spital. Şi Silviu Lung a fost rănit, dar medicii spun că este în afara oricărui pericol.

Mai multe articole despre:
SILVIU LUNG accident Silviu Lung accident Lung