MENIU

Accident rutier grav în Teleorman: un bărbat a murit, alte două persoane rănite! FOTO

Accident rutier grav în Teleorman: un bărbat a murit, alte două persoane rănite

Un grav accident rutier s-a petrecut astăzi pe Drumul European E70, între localitățile Roșiori de Vede și Peretu, în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, trei persoane au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată. La fața locului au intervenit de urgență echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Teleorman, inclusiv o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și trei ambulanțe SAJ.

Conform informațiilor furnizate de autorități, victimele accidentului sunt doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 44 și 86 de ani, toți neîncarcerați. Unul dintre șoferi, un bărbat de aproximativ 63 de ani, a intrat în stop cardiorespirator la scurt timp după impact. Echipajele medicale au încercat să îl resusciteze, însă, din păcate, manevrele nu au dat rezultate, fiind declarat decedat la fața locului de către personalul SAJ Teleorman.

Celelalte două victime, un bărbat și o femeie, au fost rănite, însă erau conștiente și cooperante. Acestea au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și SAJ și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Alexandria, prezentând diverse traumatisme.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, precum și pentru curățarea carosabilului de resturile rămase în urma coliziunii. În același timp, autoritățile competente au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele și circumstanțele exacte ale producerii acestui accident.

Mai multe articole despre:
accident teleorman