MENIU

Accident pe DN29, în localitatea Huţani. Trei maşini au intrat în coliziune. Circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri de mers

Accident pe DN29, în localitatea Huţani. Foto: Agerpres

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier care a avut loc vineri seară pe drumul naţional DN29, în localitatea Huţani, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă (ISU) Botoşani.

Potrivit acestora, în accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau şapte persoane.

"La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Botoşani cu o autospecială de stingere şi descarcerare, ambulanţa de Terapie Intensivă SMURD şi două ambulante ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Salvatorii au constatat că este vorba de un carambol între trei autoturisme, în care se aflau şapte persoane. După evaluarea la faţa locului, trei dintre acestea au fost transportate la spital", a informat ISU Botoşani.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că în accident au fost implicate patru autoturisme şi ar fi fost două victime. Circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers pentru efectuarea cercetărilor la faţa locului.

Două persoane au ajuns la spital după ce geamurile unui complex comercial din București s-au prăbușit peste ele