MENIU

Accident în lanţ pe o stradă din Baia Mare

Accident în lanţ pe o stradă din Baia Mare

Accident în lanţ pe strada Progresului din Baia Mare. Unde un tânăr de 26 de ani, atent fiind la alte cele, nu a păstrat distanţa cerută de lege faţă de maşina dinaintea sa şi a acroşat-o. În total în carambol au fost implicate patru maşini.

Totul s-a petrecut pe strada Progresului din municipiul Baia Mare, în urma tamponărilor un tânăr de 28 de ani din Baia Sprie fiind rănit, fiind transportat la spital, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat faptul că un tânăr de 26 de ani care a condus un autoturism pe strada Progresului, din municipiu, nu a păstrat distanţa de siguranţă şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care era oprit în coloana formată înaintea trecerii pentru pietoni. Impactul a făcut ca alte două maşini să fie avariate.

De remarcat faptul că, dintre toţi şoferii implicaţi, numai conducătorul primului autoturism acroşat a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, scrie adevarul.ro.