MENIU

Accident în Buzău, în apropierea localităţii Pietroasele. Patru mașini implicate și două victime

Accident în Buzău, în apropierea localităţii Pietroasele

Două persoane au fost rănite, marţi, în urma unei coliziuni între patru autovehicule care a avut loc pe drumul naţional DN1B, în afara localităţii Pietroasele din judeţul Buzău.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), evenimentul rutier s-a produs pe acelaşi sens de circulaţie, se pare pe fondul nepăstrării distanţei între vehicule.

"Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba de o coliziune între patru autoturisme, conduse pe direcţia Prahova către Buzău, de către patru şoferi, de 27, 19, 67, respectiv 20 de ani, din Bucureşti, Vaslui şi Buzău. Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi pasageri din maşina şoferului vasluian, în vârstă de 19 ani, doi tineri de 17, respectiv 22 de ani, de asemenea din Vaslui. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale", a precizat IPJ Buzău.

Poliţiştii vor întocmi un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Sute de membri Hezbollah au fost răniți după ce le-au explodat pagerele. Autoritățile iau în considerare un act de "piraterie israeliană"

Mai multe articole despre:
accident ipj buzau dn1b