MENIU

Accident groaznic în Constanţa. Două persoane au murit

Accident groaznic în Constanţa. Două persoane au murit

Accident rutier grav în judeţul Constanţa, între localităţil Tuzla si 23 August. Două persoane au murit, iar alta este în stare gravă la spital.

"În jurul orei 17.10 la km 28 + 600 pe DN 39 între loc Tuzla si 23 August avut loc un accident între două auto. Un autoturism Skoda, care venea dinspre Mangalia către Constanţa, condus de un bărbat din Constanţa, a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism marca Dacia care circula regulamentar dinspre Constanţa către Mangalia.

Posibilele cauze a accidentului ar fi condiţiile meteo nefavorabile, ploaie torențială, viteză neadaptată şi apoi derapaj", confom Poliției Rutiere, scrie cugetliber.ro.

Accidentul s-ar fi produs după ce o maşină a întors pe linia dublă continua şi a lovit un alt autoturism. Una dintre maşini a ricoşat într-un copac. A fost nevoie de intervenţia autospecialei pentru Descarcerare pentru a scoate persoanele prinse între fiarele contorsionate. La faţa locului se află descarcerarea de la Detaşamentul de Pompieri Palas, un echipaj de descarcerare de la Tuzla, o ambulanţă şi un elicopter SMURD, dar şi un echipaj al SAJ Constanţa.

Potrivit medicilor SAJ Constanţa, o femeie conştientă se află în şoc hipovolemic, traumatism cranian şi de bazin. De asemenea, un bărbat se află între viaţă şi moarte, fiind în stop cardio-respirator. Echipajul elicopterului SMURD îl resuscitează şi luptă pentru a-i salva viaţa. Cea de-a treia victimă, un bărbat, a fost declarată decedată. Femeia a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Constanţa.

Potrivit oamenilor legii, ambii şoferi, din Skoda şi Dacia au decedat în urma accidentului. În autoturismul Dacia se mai afla o altă victimă, femeia transportată la Spitalul Judeţean Constanţa.