MENIU

Accident grav pe E70 în Teleorman: Cinci victime! O persoană a murit - FOTO

Accident grav pe E70 în Teleorman: Cinci victime, elicopterul SMURD a fost solicitat

Un accident rutier grav a avut loc în urmă cu puțin timp pe drumul european E70, la ieșirea din localitatea Drăgănești Vlașca, județul Teleorman. În coliziunea dintre două autoturisme au rezultat cinci victime, dintre care două sunt încarcerate, conform primelor informații.

La fața locului au intervenit de urgență echipaje de salvare, inclusiv o autospecială de stingere, o descarcerare, două ambulanțe SMURD și patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ). Din cauza gravității accidentului, a fost solicitat și elicopterul SMURD pentru a asista în transportul victimelor aflate în stare critică.

Echipajele de intervenție acționează în aceste momente pentru a elibera persoanele încarcerate și pentru a oferi îngrijiri medicale de urgență celorlalte victime. Traficul în zonă este restricționat.

Update:
- în urma accidentului au rezultat două victime, una cu leziuni incompatibile cu viața, încarcerată, iar cealaltă, conștientă și cooperantă, politraumatizată, blocată în caroserie;
- ambele persoane au fost extrase de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare;
- persoana rănită a primit primul ajutor de la echipajele medicale, a fost stabilizată și preluată de elicopterul SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Floreasca, din mun. București;
- pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I., iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

Mai multe articole despre:
accident teleorman