MENIU

Accident grav pe DN1: un TIR s-a ciocnit frontal cu un autoturism. Unul dintre șoferi a MURIT

Accident mortal / foto; Ziarul Clujean

Un accident grav a avut loc, miercuri dimineață, pe DN1, pe porțiunea de drum Cluj-Napoca - Oradea. Un TIR s-a ciocnit frontal cu un autoturism, iar Poliția Rutieră a blocat traficul până la eliberarea carosabilului. O persoană și-a pierdut viața.

Un accident grav a avut loc, miercuri dimineață, pe DN1, pe porțiunea de drum Cluj-Napoca - Oradea. Un TIR s-a ciocnit frontal cu un autoturism, iar Poliția Rutieră a blocat traficul până la eliberarea carosabilului.

Potrivit presei locale, un bărbat a decedat, după ce autoturismul în care se afla a pătruns pe contrasens și a intrat direct sub un TIR. Șoferul ar fi pierdut controlul asupra volanului, arată primele verificări, scrie ZiarulClujean.ro.

Accidentul a avut loc în jurul orei 10.00, între Huedin și Morlaca. Șoferul de 63 de ani, din județul Harghita, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și autoturismul a pătruns pe contrasens unde s-a izbit violent de un autotren.

Impactul dintre cele două autovehicule i-a fost fatal șoferului din autoturism.

„Conducătorul unui autoturism, care se deplasa pe direcția Cluj-Napoca – Oradea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autotren. În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat", spun reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la ora 9:45, în judeţul Cluj, traficul rutier este întrerupt pe DN1 Cluj-Napoca - Oradea, la kilometrul 536+400 de metri, în zona carierei Morlaca, din cauza unui accident în care au fost implicate un autotren şi un autoturism.

Mai multe articole despre:
accident accident DN1