MENIU

Accident grav pe DN1, în Brașov. Doi oameni au murit, alți 5 sunt răniți, printre care și doi copii

Printre cei 5 răniți se numără și 2 copii. Foto/Poliția

Un grav accident rutier a avut loc, duminică la prânz, pe Drumul Naţional 1, în judeţul Braşov, unde două autoturisme s-au ciocnit frontal. Doi oameni au murit, iar alte cinci persoane, între care doi copii, sunt rănite. Traficul rutier este blocat.

Evenimentul rutier, în care au fost implicate două autoturisme care s-au ciocnit frontal, a avut loc DN 1 Braşov – Şercaia, în afara localităţii Vlădeni, judeţul Braşov.

În urma accidentului, traficul este blocat. Poliţia face cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii impactului frontal.

În urma impactului violent, au rezultat şapte victime, dintre care cinci adulţi şi doi copii. Una dintre victime, un adult, a fost declarată decedată pe loc, alta, care se afla în stop cardio-respirator, a pierdut și ea lupta cu viața. 

Copiii răniţi sunt conştienţi şi au escoriaţii minore, iar trei adulţi conştienţi, cooperanţi, au suferit diferite traumatisme, transmite ISU Braşov.

Acolo intervin o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi şase autosanitare, trei de la SMURD şi trei de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Braşov. Victimele vor fi transportate la spital pentru investigaţii de specialitate.