MENIU

O mașină a fost lovită de tren, la Constanța. Șoferul, un militar de 35 de ani, a scăpat în mod miraculos cu viață

Poliție - imagine arhivă

O mașină a fost lovită de tren, joi dimineață, în județul Constanța. Incidentul s-a petrecut între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu. În urma impactului extrem de violent, o persoană a rămas încarcerată. Aceasta a fost în cele din urmă extrasă dintre fiarele contorsionate și transportată la spital. Accidentul a avut loc pe un pod care traversa un drum naţional. Traficul rutier a fost oprit pentru aproximativ o oră pe DN 2A Ovidiu-Mihail Kogălniceanu.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină joi, 16 noiembrie, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu, acolo unde a avut loc un accident feroviar. Potrivit primelor informații, un autoturism a fost lovit de tren.

Masina lovita de tren/ Sursa foto: replicaonline.ro

Masina lovita de tren, intre Ovidiu si Mihail Kogalniceanu: o victima incarcerata! Videoimagini surprinse la locul accidentului

La fața locului au intervenit Detașamentul Fripis, cu o autospecială pentru descarcerare și Stația Midia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD B2.